Το σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Σαββίδη και Κόκκαλη (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες μέσα από την “Magic Euroleague” του SDNA.

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Αγαπάει υπερβολικά την ομάδα του. Μπροστά στο καλό του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Πληθωρικός και δυναμικός που προσπαθεί πάντα με κάθε τρόπο να κερδίζει. Με το με κάθε τρόπο εννοώ ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για το καλό του Ολυμπιακού».

Για τον Σωκράτη Κόκκαλη: «Για εμένα, μετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο είναι ίσως ο μεγαλύτερος Έλληνας παράγοντας. Μετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο».

Για τον Γιάννη Αλαφούζο: «Ανάλογα με την εποχή που θα με ρωτήσετε θα σας δώσω άλλη απάντηση. Είναι και η πορεία του διαφορετική. Έχουν υπάρξει χρονιές που έδωσε πραγματικά ό,τι μπορούσε με κάθε πιθανό τρόπο για την ομάδα. Υπήρχαν άλλες χρονιές που κάποιος θα πει ότι τράβηξε την πρίζα. Δεν έχω άποψη αποκρυσταλλωμένη, Παναθηναϊκά πάντα φαντάζομαι με ρωτάτε».

Για τον Γιώργο Βαρδινογιάννη: «Τεράστιος, τεράστιος. Τεράστιος…».

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Ο πιο μάγκας από όλους. Από όλους, όμως, ο πιο μάγκας».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Μου είναι υπερβολικά συμπαθής ο κ. Σαββίδης. Όσες φορές έχουμε μιλήσει έχω δει ότι σε πολλούς τομείς σκεπτόμαστε αρκετά παρόμοια. Από εκεί και πέρα και εκείνος κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα του. Θα τον έβαζα στην ίδια κατηγορία με τον κ. Μαρινάκη, προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας τους με κάθε τρόπο, μην υπολογίζοντας τίποτα και κανέναν».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ