Αποχώρηση – βόμβα και ραγδαίες εξελίξεις στην καριέρα της Τατιάνας Στεφανίδου

Κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όσο μεγάλο όνομα και αν είναι, όσα χρόνια και αν υπηρετεί την ίδια ζώνη. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει ακόμα μία φορά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για τις αλλαγές που φέρνουν τα κανάλια στο νέο τους πρόγραμμα. Σύμφωνα μάλιστα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και τη Real Life ένα μεγάλο όνομα του ALPHA κινδυνεύει να μην ανανεώσει για τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου και την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή T-live, αφού όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχουν παγώσει οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι την Κάντζας.

Η συμφωνία 1 συν 1 χρόνια που υπογράφηκε πέρυσι έχει μονόπλευρη ενεργοποίηση του «συν 1» χρόνου από την πλευρά του καναλιού. Οι άνθρωποι του ALPHA όμως δεν είναι δεν είναι όσο ικανοποιημένοι θα περίμενες κανείς από τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τόσο το κανάλι όσο και η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου φέρονται να εξετάζουν και άλλες επιλογές, ο μεν σταθμός για να καλύψει μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη, η δε παρουσιάστρια για να δει πού θα μπορούσε να μεταφέρει με αυτό ή με διαφορετικό προτζεκτ την εκπομπή της την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ