Το στέλεχος της Αριστεράς που ετοιμάζεται (εκτός από την Αχτσιόγλου) για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ αν ο Τσίπρας υποστεί νέα ταπεινωτική ήττα από τον Μητσοτάκη – Πολύ άγριο παρασκήνιο

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αν πιστέψουμε όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές. Επομένως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό του πέρα από τη νίκη. Επομένως και με μισή μονάδα αν χάσει από την αποτυχημένο κυβερνητικό θίασο Μητσοτάκη θα πρέπει να πάει στο σπίτι του ο Αλέξης. Η ιστορία θα τον έχει καταγράψει ως looser. Δεν αντέχει η Δημοκρατική Παράταξη, της οποίας η τύχη τα έφερε να ηγείται το κομματίδιο του ΣΥΡΙΖΑ, νέα ταπεινωτική ήττα από τον Μητσοτάκη.

Τα γνωρίζει όλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας και για αυτό έχει δρομολογήσει από τώρα – για κάθε ενδεχόμενο – τη διαδοχή του στο πρόσωπο της πάντοτε χρήσιμης και υπάκουης Έφης Αχτσιόγλου (Δείτε το χοντρό παρασκήνιο ΕΔΩ).

Όμως και κάτι ακόμη προβάλλει στον ορίζοντα. Ένα ακόμη πρόσωπο. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος εκπροσωπεί κατά κάποιο τρόπο τα περιθωριακά γκρουπούσκουλα του 3% που έχουν απομείνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Και τον οποίο φοβάται ο Αλέξης Τσιπρας. Τον φοβάται τόσο, ώστε στο παρελθόν είχε γίνει χαμός ανάμεσα στον Τσίπρα και σε αμφιλεγόμενο επιχειρηματία που στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ επειδή χρηματοδοτεί τον Σακελλαρίδη. Τον φοβόντουσαν τον Γαβριήλ κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο ώστε όταν είχε τεθεί εκτός κούρσας για τον Δήμο Αθηναίνων παλιά, το 2014, μετά τα βίντεο της ντροπής, κάποιοι στην Κουμουνδούρου ήταν τόσο ανακουφισμένοι, ώστε σε στιγμές μέθης πέριξ της πλατείας Συντάγματος δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους.

Θα δείτε πολλά μετά την 21η του Μάη. Αλλά να θυμόσαστε που τα είχατε διαβάσει πρώτοι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...