Τελικά κουμάντο κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ή η Ράνια Τζίμα;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Θέλω να πιστεύω ότι αφού διαβάσει αυτό το άρθρο η Ράνια Τζίμα δεν θα κατευθυνθεί σύντομα στο γραφείο του εργοδότη της, Βαγγέλη Μαρινάκη για να “κλαψουρίσει” για τις “επιθέσεις” που δέχεται η ίδια και ο σύζυγός της, Γαβριήλ Σακελλαρίδης από το “κακό” Periodista.gr.

Εξάλλου, ο πρόεδρος Βαγγέλης που μας διαβάζει, από όσο γνωρίζω, φανατικά, είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και δεν επηρεάζεται από πάσης φύσεως κλαψουρίσματα.

Το ερώτημα που έχω να κάνω είναι το εξής: Στην ALTER EGO, στον εγχώρια mediaκό κολοσσό, που περιλαμβάνει το Mega Channel, Τα Νέα, Το Βήμα, τον Οικονομικό Ταχυδρόμο και τελευταία την “Ελευθεροτυπία”, ποιος κάνει κουμάντο; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ή Ράνια Τζίμα; Παρακολουθώ ότι τα ΜΜΕ του ομίλου να στηρίζουν τελευταία με μεγάλο πάθος τη Νέα Αριστερά, ενώ γνωρίζω και σας έχω αποκαλύψει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στενές σχέσεις και στηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ανοίγω σήμερα το in.gr και βλέπω ΦΟΥΛ Νέα Αριστερά – πιο πολύ από τη Νέα Δημοκρατία – και Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Γιατί τέτοια αγωνία για το περιθωριακό μόρφωμα των αποστατών; Ανοίγω Mega Channel, τα ίδια. Νέα Αριστερά και Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι τη θέση του Δημήτρη Μάρη έχει πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πιστεύω ότι όλα αυτά είναι μαγειρέματα της Ράνιας Τζίμα, του Σταμάτη Μαλέλη και ενός παρατρεχάμενου στο in.gr. Μα, καλά, η Ράνια Τζίμα – που κανονικά δεν θα έπρεπε να εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων του Mega Channel, ως σύζυγος πολιτικού, δεν καταλαβαίνει ή δεν την νοιάζει η ζημιά που γίνεται τόσο στο κανάλι, όσο και στον σύζυγο.

Οι δε παρατρεχάμενοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια στους αποστάτες, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αλλά αυτά θα σας τα αποκαλύψω προσεχώς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταλαβαίνει το μέγεθος της ζημιάς που γίνεται στα ΜΜΕ του ομίλου του;

ΥΓ: Αύριο σας έχω φοβερά νέα για την “Ελευθεροτυπία”. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με όσα κάνουν στο παρασκήνιο υπάλληλοι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ