Αληθινή τηλεοπτική «τραγωδία» για τη Ράνια Τζίμα – Η εξαφάνιση από τα social media και το παρασκήνιο με Μαρινάκη και Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Έχω διαπιστώσει κάτι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έχει τελειώσει η “αποθέωση” της Ράνιας Τζίμα στα social media. Δεν την αποθεώνει το “αριστερό twitter” και κυρίως οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, που προεκλογικά την αποθέωναν μετά από εκείνο το προεκλογικό debate. Τι έχει αλλάξει; Μπορεί να φταίει και η επιστροφή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην κεντρική πολιτική σκηνή. Η Ράνια Τζίμα είχε τοποθετηθεί και είχε καταστήσει απολύτως δηλωτικό ότι ενδεχόμενη – όπως και έγινε – επιστροφή του Γαβριήλ στην πολιτική θα ήταν ασυμβίβαστη με την παρουσία της ίδιας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel. Αυτά τα βλέπει ο κόσμος. Ο κόσμος δεν του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποδεχτεί την παρουσία του συζύγου στο μόρφωμα των αποστατών, δηλαδή στη Νέα Αριστερά.

Όμως, σας έχω και άλλα νέα. Η Ράνια Τζίμα θα γίνει η μοναδική παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων που δεν θα έχει πάρει συνέντευξη από τους αρχηγούς των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Κανένας από τους δύο δεν θέλει να την βλέπει. Ο Μητσοτάκης, εκτός του ότι δεν τα πηγαίνει καλά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον ιδιοκτήτη του Mega Channel, δεν μπορεί να ξεχάσει τη… δημοσιογραφία των μορφασμών της Ράνιας Τζίμα και τη στάση της στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Ο δε Στέφανος Κασσελάκης παρά το γεγονός ότι τα πηγαίνει πολύ καλά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θέλει να εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel, λόγω Ράνιας Τζίμα. Θα του πάρει συνέντευξη ο Νίκος Ευαγγελάτος – στον οποίο βγαίνουν και οι συνεργάτες του -, αλλά όχι η Ράνια Τζίμα.

Τα παραπάνω συνιστούν ιστορικό παράδοξο. Ο καναλάρχης-ολιγάρχης να τα πηγαίνει καλά με τον έναν πολιτικό αρχηγό και ο πολιτικός αρχηγός να μην εμφανίζεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού του ολιγάρχη επειδή δεν θέλει να βλέπει την παρουσιάστρια. Δεν ξέρω αν θα πάει μακριά η βαλίτσα με τη Ράνια Τζίμα. Δεν ξέρω αν θα είναι μακρά η παρουσία της στο Mega Channel. Εκείνο που ξέρω είναι ότι η περίπτωσή της συνιστά αληθινή “τηλεοπτική τραγωδία”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...