Τα ντοκουμέντα της ντροπής: Έπεσαν οι μάσκες – Η συμμαχία της Έφης Αχτσιόγλου με το Πρώτο Θέμα και οι βρομιές της διαπλοκής σε βάρος του Κασσελάκη (pics)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο κόσμος έχει πλέον καταλάβει, αυτό που εδώ στο PERIODISTA.GR, γράφουμε όχι τώρα, αλλά εδώ και μήνες εδώ και χρόνια. Η Διαπλοκή θέλει να επιβάλλει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ την υπάκουη, βολική και ακίνδυνη Έφη Αχτσιόγλου.

Όμως, η Διαπλοκή και η εκλεκτή της, η Έφη Αχτσιόγλου, αιφνιδιάστηκαν. Δεν περίμεναν την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη και το τεράστιο ρεύμα που έχει δημιουργηθεί υπέρ του στην ελληνική κοινωνία.

Και, όπως έχει συμβεί αντίστοιχα στο παρελθόν, το αλαζονικό σύστημα των δομημένων συμφερόντων αντιδρά σπασμωδικά με αποτέλεσμα να αυτοαποκαλύπτεται.

Σας έχω γράψει στο παρελθόν – ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – για το πανίσχυρο επιχειρηματικό κέντρο που επιδιώκει να τοποθετήσει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ την Έφη Αχτσιόγλου.

Πλέον οι μάσκες έπεσαν.

Την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο επικοινωνιακός βραχίονας του συστήματος που γκρέμισε τον Αλέξη Τσίπρα ΑΠΟΘΕΩΝΕ και ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ την Έφη Αχτσιόγλου.

Αυτή την Κυριακή ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ με σφοδρότητα και με αθλιότητες στον Στέφανο Κασσελάκη.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα της ΝΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ