Τέλος: Ποιοι αποστάτες αποχωρούν αύριο μαζί με την Αχτσιόγλου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς την Πέμπτη αναμένεται η αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου με τους «6+6», η οποία αποφασίστηκε μετά την αποχώρηση ενός γκρουπούσκουλου περίπου 90 ατόμων.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr η αποχώρηση έχει αποφασιστεί, όπως όλα δείχνουν, καθώς αύριο το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης έχει συγκαλέσει Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – στην οποία θα μετάσχει για πρώτη φορά διά ζώσης, καθώς την προηγούμενη βρισκόταν στις ΗΠΑ. Ο στόχος ήταν, προφανώς, να πιέσει τους διαφωνούντες να πάρουν θέση αν θα μείνουν ή αν θα φύγουν από το κόμμα.

Η απάντηση θα δοθεί αύριο: Αν δεν εμφανιστεί η ομάδα των «6+6», που αριθμεί 8 στελέχη στο όργανο, εκ των οποίων 7 είναι βουλευτές -οι Έφη Αχτσιόγλου, Νάσος Ηλιόπουλος, Αλέξης Χαρίτσης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Μερόπη Τζούφη, Σία Αναγνωστοπούλου και Θεανώ Φωτίου-, σημαίνει ότι θα έχει αποφασίσει να απαντήσει με πράξεις.

Σε κάθε περίπτωση ο κύβος φέρεται να έχει ριφθεί και οι «6+6» να αποχωρήσουν σχηματίζοντας ΚΟ με την «Ομπρέλα», ενώ η κίνηση αποχώρησής τους θα συνοδεύεται από κείμενο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...