Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει απίστευτο βίντεο με τον Μπάιντεν να φιλάει και να μυρίζει κοριτσάκι (vid)

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αρχικά να φιλάει με περίεργο τρόπο στην πλάτη και στη συνέχεια να κάνει μια κίνηση σαν να μυρίζει ένα μικρό κοριτσάκι.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν την αναχώρηση του Αμερικανού προέδρου από το Ελσίνκι της Φινλανδίας, επόμενο σταθμό του μετά την παρουσία του στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Δείτε το βίντεο:

Όπως φαίνεται στα πλάνα, το μικρό κορίτσι φαίνεται να είναι μέχρι και τρομαγμένο από την κίνηση του 80χρονου Τζο Μπάιντεν, ο οποίος στο παρελθόν έχει επικριθεί σφόδρα για τη στάση του απεναντι σε ανήλικα κορίτσια.

Ευτυχώς η τουλάχιστον άβολη στιγμή για το μικρό παιδί διήρκησε λίγα δευτερόλεπτα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να κατευθύνεται στη συνέχεια σε άλλους εργαζομένους της αμερικανικής πρεσβείας στη Φινλανδία που ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν.

Το Twitter πήρε «φωτιά»

Όπως ήταν αναμενόμενο οι κινήσεις του Μπάιντεν προς το μικρό κορίτσι προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις στο Twitter με τους περισσότερους χρήστες – ανάμεσά τους και πολιτικοί αντίπαλοι του Αμερικανού προέδρου – να κάνουν λόγο για την «πιο ανατριχιαστική» και «πιο αηδιαστική» στιγμή του 80χρονου πολιτικού.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο παρελθόν ο Μπάιντεν έχει χαρακτηριστεί «creepy Joe» για όσα έχει πει και όσα έχει κάνει προς ανήλικα κορίτσια τα οποία έφερε σε δύσκολη θέση όταν για παράδειγμα τον Οκτώβριο του 2022 είχε συμβουλεύσει νεαρή κοπέλα «καμία σοβαρή σχέση μέχρι τα 30» ή όταν τον Μάρτιο του ίδιου έτους είχε πει το ίδιο σε ένα κορίτσι μόλις 8 ετών ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το φιλί στο στόμα που είχε δώσει στην εγγονή του τον Μάιο του 2020.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ