Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ – Αυτά ετοιμάζει ο Κασσελάκης μέχρι τις Ευρωεκλογές

Συνεδριάζει σήμερα στις 11 το πρωί το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, για πρώτη φορά με νέα σύνθεση, με στόχο τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων και για την προσαρμογή στην επανενεργοποίηση του οργάνου με προσθήκες προσώπων και νέα εκπρόσωπο Τύπου την Βούλα Κεχαγιά.

Στον απόηχο των των αλλαγών που ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή, με την συνέντευξή του στην Real ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να προχωρήσει με νέα σύνθεση και ισορροπίες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να επικεντρώνει στην μάχη των ευρωεκλογών καθώς, άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει την Διακήρυξή του για τις Ευρωεκλογές και θα προχωρήσει στην κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του μέσα από προκριματικές εκλογές.

«Οι μηχανές στο φουλ για την ανασυγκρότηση και την προοδευτική αντεπίθεση» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης μία εβδομάδα μετά το δύσκολο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και αμέσως μετά τις αλλαγές σε κόμμα και κοινοβουλευτική ομάδα μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα Real.

«Όσοι και όσες θέλουν να συνεισφέρουν στον κοινό μας αγώνα, έχουν θέση στον σχεδιασμό μας» είπε χαρακτηριστικά ενώ έκανε θετική αναφορά στην Όλγα Γεροβασίλη: «είναι Αντιπρόεδρος της Βουλής και ηγετικό μας στέλεχος. Η άποψη και η συμβολή της είναι πολύτιμη για την πρόοδο του κόμματός μας. Δεν βλέπω κανέναν ως “εσωκομματική αντιπολίτευση”».

Για τον Αλέξη Τσίπρα, δεν έδωσε οποιαδήποτε συνέχεια και σχολιάσει τις κινήσεις του και όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και έμεινε στην συγκρατημένη αναφορά «τον σέβομαι και τον τιμώ».

Προφανώς η εικόνα «εμφυλίου» των προηγούμενων ημερών, δεν έχει ευνοήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, έδειξε να βάζει τον πήχη των ευρωεκλογών στο 17% και άνω, αλλά δεδομένων των συνθηκών και της διαρκούς πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ, η επίτευξή του εξακολουθεί να μη δείχνει απλή υπόθεση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ