Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Νίκου Παππά για τον ρόλο του Στέλιου Κούλογλου: «Ρωτήστε τον γιατί ήθελε να κάνει κακό στον…» (vid)

Σφοδρή επίθεση κατά του Στέλιου Κούλογλου εκτόξευσε ο Νίκος Παππάς με αφορμή το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στον ιστότοπο tvxs.gr, το οποίο ανέφερε ψευδώς – όπως απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης – ότι δόθηκε εντολή να κατέβει η αφίσα του Αλέξη Τσίπρα στο τηλεφωνικό κέντρο, στην είσοδο του κτηρίου των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτήθηκε σχετικά στο Action24, τονίζοντας πως το θέμα το έβγαλε ο ευρωβουλευτής από το… στομάχι του και πως είχε διαφορετική ατζέντα και την εποχή που άνηκε στην ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αφίσα του Αλέξη Τσίπρα είναι εκεί που ήταν, στο τηλεφωνικό κέντρο. Έτσι και την πάρουν την αφίσα, η Λούλα και η Ρίτσα, οι αγαπητές συντρόφισσές θα σε μουντάρουν. Απάντησε κι ο Στέφανος Κασσελάκης στα κοινωνικά δίκτυα σ’ αυτό. Τώρα το από πού προέκυψε και γίνεται συζήτηση για κάτι τέτοιο, ρωτήστε τον ευφάνταστο κύριο Κούλογλου που το έβγαλε από το στομάχι του», είπε αρχικά ο Νίκος Παππάς.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ερώτηση: «Γιατί να θέλει ο κύριος Κούλογλου να κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ;»

Νίκος Παππάς: «Ρωτήστε τον γιατί ήθελε να κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ και την προηγούμενη περίοδο».

Ερώτηση: «Υπονόμευε δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ κι όταν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ;»

Νίκος Παππάς: «Πλάκα μου κάνετε; Είστε στο πολιτικό ρεπορτάζ, είστε έμπειρος, προφανώς, ο άνθρωπος είχε άλλη ατζέντα την οποία υπηρέτησε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...