Σκληρή απάντηση: Η Δώρα Αυγέρη διέσυρε τον Φίλη μετά τις άθλιες δηλώσεις για Κασσελάκη και Τσίπρα

Ο Νίκος Φίλης έστρεψε τα πυρά του κατά του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «το ότι δεν παρενέβη ο Τσίπρας να διαψεύσει τα ψέματα και τις συκοφαντίες περί υπονόμευσης του, με προβληματίζει».

Την πρώτη της απάντηση ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στον Νίκο Φίλη η Δώρα Αυγέρη, με αφορμή τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Φίλης στον Αλέξη Τσίπρα και τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος.

«Ο Νίκος Φίλης κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα στην οποία συμμετείχε – να θυμίσω ότι ήταν υπουργός Παιδείας – και εξακολουθεί να κάνει αντιπολίτευση στον πρώην πρωθυπουργό», είπε χαρακτηριστικά η Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Εγώ δεν είμαι ούτε παιδονόμος, ούτε λογοκριτής, ούτε συμμετέχω σε όργανα του κόμματος που αναλαμβάνουν αυτή την διαδικασία. Ο Πρόεδρος λέει ότι η Αριστερά είναι η συντροφικότητα, η συλλογικότητα ο σεβασμός των δημοκρατικών αποφάσεων και το να αφουγκράζεσαι την κοινωνία και νομίζω ότι ο αγαπητός σύντροφος Νίκος Φίλης δεν έχει ακούσει τι πραγματικά είπε ο κόσμος και δεν έχει αναλύσει ακριβώς γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε», πρόσθεσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ