Σε ειδικό θάλαμο στο Τζάνειο ο γυναικοκτόνος στους Αγίους Αναργύρους – Νέα σοκαριστικά ντοκουμέντα από τη δολοφονία (vid)

Σε ειδικό θάλαμο στο Τζάνειο κρατείται ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα, μετά το εξιτήριο που πήρε από το Αττικό Νοσοκομείο.

Από την ώρα που ο 39χρονος έφυγε από το Αττικόν καθώς οι γιατροί έκριναν ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η νοσηλεία του στο νοσοκομείο αρχικά μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό και ειδικότερα στο ψυχιατρείο, μετά και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Η ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού, αρνήθηκε να κρατήσει τον 39χρονο καθώς δεν έχει τις υποδομές για άτομο που αποσωληνώθηκε πρόσφατα, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο δράστης να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει ξανά.

Επιπλέον υπάρχουν φόβοι να δεχθεί επίθεση από άλλους κρατούμενους καθώς δεν θα ήταν σε απομονωμένο θάλαμο.

Κατόπιν αποφασίστηκε να μεταφερθεί εκ νέου στο «Αττικόν» και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο αλλά τελικά με εντολή εισαγγελέα πήρε τον δρόμο για το Τζάνειο όπου υπάρχει ειδικό δωμάτιο για κρατούμενους.

Σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία

Σοκ προκαλούν εν τω μεταξύ οι νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή της γυναικοκτονίας της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Στα συγκλονιστικά στιγμιότυπα από τη δολοφονία που προέβαλε το Mega διακρίνεται ακόμα και το πώς απομακρύνεται το μαχαίρι από τα χέρια του 39χρονου γυναικοκτόνου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ