Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος (vid)

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας.

Συγκεκριμένα, η μήνυση υποβλήθηκε μετά από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, όπου ο Αχ. Μπέος είπε στον σύμβουλο της ΛΑΣ, μετά και την βιαιοπραγία που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα απ΄τον Βασίλη Ζαχείλα, «βάλε μυαλό εσύ».

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, μετά τη μηνυτήρια αναφορά, που υποβλήθηκε περίπου στις δέκα το βράδυ της Τρίτης στην Αστυνομία από τον δημοτικό σύμβουλο, με το σκεπτικό απειλής της ζωής του και της οικογένειάς του, σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Βόλου συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στη Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.,

Μπέος: «Δεν με συνέλαβαν- Το αυτόφωρο δεν τηρείται για Δημάρχους»

Την δική του απάντηση δίνει ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος σχετικά με την σύλληψή του, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ κ. Κώστας Γαργάλας σημειώνοντας ότι δεν συνελήφθη και πως το αυτόφωρο δεν τηρείται για Δημάρχους.

Ειδικότερα, από τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο έγινε η ακόλουθη δήλωση: «Σχετικά με τα περί δήθεν σύλληψής μου μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον μου ο γνωστός Γαργάλας, σημειώνω τα εξής:

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να υποβάλλει μήνυση για όποιο λόγο κρίνει εκείνος αναγκαίο, αναλαμβάνοντας βέβαια και τις ανάλογες ευθύνες. Είναι, όμως, επίσης βασική υποχρέωση των Εισαγγελικών Αρχών να αξιολογούν και να κρίνουν τη σοβαρότητα της κάθε μήνυσης, πριν προχωρήσουν στην όποια διαδικασία.

Στην δική μου περίπτωση θέμα σύλληψης δεν υφίσταται. Προσήλθα αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, υπέγραψα και αποχώρησα. Άλλωστε η διαδικασία του αυτοφώρου δεν τηρείται για Δημάρχους.

Όσοι ζουν από το «επάγγελμα» της διαστρέβλωσης και της παραπληροφόρησης μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική έκθεση του αξιωματικού υπηρεσίας και να ενημερωθούν, όσο κι αν τους ενοχλεί, για την αλήθεια.

Εκτενώς, και για το θέμα αυτό, θα αναφερθώ στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσω αύριο, Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...