Σήμερα η ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας – Έρχεται προανακριτική επιτροπή

Η 3ήμερη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ με την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που αναμένεται με ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές.

Μεγάλη ένταση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Βουλή με τις κατηγορίες από όλες τις πλευρές να είναι αιχμηρές.

Η τοποθέτηση σήμερα του πρωθυπουργού αναμένεται να κλιμακώσει περαιτέρω αυτό το σκηνικό που οδηγεί σε εξόχως πολωμένες ευρωεκλογές.

Παράλληλα, μετά την χθεσινή τοποθέτηση του πρώην υπουργού μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος ανέφερε πως δεν προτίθεται να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία και ότι θα ήταν θετικός στο να συγκροτηθεί η προανακριτική επιτροπή εφόσον η αντιπολίτευση αναφέρει συγκεκριμένες κατηγορίες που τον αφορούν, ο πρωθυπουργός αναμένεται σήμερα να σηκώσει το γάντι της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδέχεται να καλέσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητήσουν εκ νέου προανακριτική επιτροπή με συγκεκριμένες κατηγορίες που θα αφορούν τον πρώην υπουργό μεταφορών, όποια άλλα πολιτικά πρόσωπα εκείνη κρίνει ακόμα και τον ίδιον.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ