Σάλος: Στη φόρα η μυστική αλληλογραφία Καραμανλή-Αγοραστού για τα αντιπλημμυρικά (vid)

«Ο λαός της Θεσσαλίας αξιώνει απαντήσεις. Μια περιοχή (ξανα)πνίγηκε και η δεξιά του Μητσοτάκη “πνίγει” τον τόπο στις πολιτικές συναλλαγές και στην ομερτά», επισημαίνει ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, με αφορμή την παραδοχή του Κώστα Αγοραστού ότι είχε στείλει προειδοποιητική επιστολή για τα αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλία στον Κώστα Καραμανλή.

Την αποκάλυψη της μυστικής αλληλογραφίας Αγοραστού – Καραμανλή, ήδη, από το 2021, αποκάλυψε ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 στις 9 Οκτωβρίου 2023 και η παραδοχή έγινε σήμερα 13 Οκτωβρίου από τον Κώστα Αγοραστό σε συνέντευξή του στο OPEN.

«Οι επιστολές πρέπει να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα. Πριν από τον βʼ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Για να δούμε αν ανταποκρίθηκε ο κ. Καραμανλής ή όχι. Αν άργησε, αν έχει ευθύνη. Και αν αυτές οι επιστολές είναι η συγκολλητική ουσία των συνυπεύθυνων της καταστροφής στη Θεσσαλία, των κυρίων Αγοραστού και Μητσοτάκη», αναφέρει με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Νίκος Παππάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Παππά

«Ο Αγοραστός παραδέχθηκε αλληλογραφία με τον Καραμανλή για τα αντιπλημμυρικά. Να δοθεί στη δημοσιότητα για να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι της καταστροφής και η συγκολλητική ουσία Αγοραστού – Μητσοτάκη
Από την επομένη του αʼ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ρωτάμε (σ.σ.: δείτε το βίντεο) πως και γιατί ο κ. Μητσοτάκης πέρασε από τη σχεδόν άρνηση παροχής χρίσματος στον κ. Αγοραστό, στη χλιαρή του στήριξη και τελικά στην υιοθέτησή του, η οποία κορυφώθηκε με τους χυδαίους εκβιασμούς των υπουργών της Ν.Δ. προς τους πολίτες της Θεσσαλίας.
Εδώ και τέσσερις ημέρες ζητάμε να αποκαλύψουν οι κύριοι Αγοραστός, Μητσοτάκης και Καραμανλής αν είχαν συζητήσει τα προηγούμενα χρόνια για την κατάσταση των αντιπλημμυρικών έργων στη Θεσσαλία. Αν υπήρχε αλληλογραφία.


Σήμερα ο κ. Αγοραστός παραδέχθηκε την ύπαρξη της (σ.σ.: δείτε το βίντεο).
Οι επιστολές πρέπει να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα. Πριν από τον βʼ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Για να δούμε αν ανταποκρίθηκε ο κ. Καραμανλής ή όχι. Αν άργησε, αν έχει ευθύνη. Και αν αυτές οι επιστολές είναι η συγκολλητική ουσία των συνυπεύθυνων της καταστροφής στη Θεσσαλία, των κυρίων Αγοραστού και Μητσοτάκη.
Ο λαός της Θεσσαλίας αξιώνει απαντήσεις. Μια περιοχή (ξανα)πνίγηκε και η δεξιά του Μητσοτάκη «πνίγει» τον τόπο στις πολιτικές συναλλαγές και στην ομερτά».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ