Σάλος στην Ιταλία: Ο σύντροφός της Μελόνι παραδέχεται παράλληλη σχέση και προτείνει τρίο σε συνάδελφό του (vid)

Τους λόγους για τους οποίους έφτασε η Ιταλίδα Πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, στον χωρισμό με τον επί δέκα χρόνια σύζυγό της αποκαλύπτουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Όπως αναφέρουν Αντρέα Τζιαμπρούνο έκανε ανήθικες προτάσεις σε γυναίκες συναδέλφους του κατά την προετοιμασία της εκπομπής «Diario del giorno» που παρουσιάζει στον ιδιωτικό σταθμό Rete 4.

Στο ηχητικό απόσπασμα που αποκάλυψε η σατιρική εκπομπή «Striscia la Notizia» ο Τζιαμπρούνο ακούγεται να πλησιάζει μία εκ των συντελεστών της εκπομπής ρωτώντας την αν έχει αγόρι, αφού προηγουμένως και απευθυνόμενος σε περισσότερες γυναίκες που ήταν παρούσες στο πλατό εκείνη τη στιγμή είπε: «Μπορώ να αγγίζω το “πακέτο” μου (αναφερόμενος στα γεννητικά του όργανα) ενώ σας μιλάω;».

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνέχισε τις προσωπικές ερωτήσεις όπως: «Πώς σε λένε; Έχουμε ήδη γνωριστεί; Πού σε έχω δει; Ήμουν μεθυσμένος; Είσαι ανοιχτόμυαλη;».

Θέλοντας να μην αφήσει περιθώρια παρανόησης ο Τζιαμπρούνο διευκρίνισε τι εννοεί με τον όρο «ανοιχτόμυαλη» συμπληρώνοντας: «Το ξέρεις ότι εγώ και η (…) έχουμε παράλληλη σχέση; Το ξέρει όλη η Mediaset (τηλεοπτικό δίκτυο ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπερλουσκόνι, στο οποίο ανήκει ο σταθμός Rete 4). Τώρα το ξέρεις και εσύ, γιατί ψάχνουμε την τρίτη συμμετέχουσα για να κάνουμε τρίο. Ακόμα και foursome με την (…). Αλλά εκείνη πηγαίνει συνήθως στη Μαδρίτη για να κάνει σεξ».

Η τελείως ακατάλληλη συνομιλία συνεχίστηκε με τον Τζιαμπρούνο να επιμένει να παρενοχλεί την κοπέλα «Θα μπεις στην ομάδα μας;». Η κοπέλα προσπαθούσε να του «κόψει τη φόρα» μεταφέροντας τη συζήτηση στη δουλειά: «Εγώ μπορώ να φέρω μόνο την επαγγελματική μου ικανότητα».

Όταν οι άνδρες συνάδελφοι καλούν τον Τζιαμπρούνο να προσέχει τι λέει γιατί καραδοκεί η «Striscia la Notizia» εκείνος ανερυθρίαστα απαντά: «Μα τι είπα παιδιά; Ελάτε τώρα, γελάμε και αστειευόμαστε. Ερχόμαστε από την πανδημία. Ούτε να μιλούσα για την εφορία πια».

Μετά την δημοσιοποίηση του ηχητικού αποσπάσματος ο Τζιαμπρούνο μάλλον δεν θα παρουσιάσει τη σημερινή εκπομπή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ