Σάλος με την εμφάνιση του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Κατερίνα Καινούργιου και τα όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Προκειμένου να κάνουν ζημιά στον Στέφανο Κασσελάκη είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα. Ακόμη και να επιλέξουν τον δρόμο της αυτογελοιοποίησης.

Φανταζόταν ποτέ κανείς να παρακολουθήσει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Κατερίνα Καινούριου;

Ε, λοιπόν συνέβη και αυτό.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα σε μια… ιστορική συνάντηση με την Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να τονίσει πως ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με εκείνον του παρελθόντος και ιδίως με εκείνον του Αλέξη Τσίπρα.

«Το έχει καλλιεργήσει ο ίδιος. Είναι ένας άνθρωπος του θεάματος με την κακή έννοια. Επιδιώκει να είναι στα φώτα», σημείωσε ο Π. Λαφαζάνης κάνοντας κριτική στην μιντιακή υπερέκθεση του Σ. Κασσελάκη, ενώ την ίδια ώρα ο ίδιος «λουζόταν» από τα λαμπερά φώτα της εκπομπής της Κ. Καινούργιου.

«Είναι ένας νέος τύπος πολιτικής που δεν λέει τίποτα στην ουσία. Η χώρα βουλιάζει και δεν έχω δει να λέει τίποτα, να έχει μια πολιτική θέση.

Είναι συνεχώς στην επικαιρότητα με το τίποτα, είναι ένα κενό .Φαίνεται ότι δυσφορεί αλλά αυτό φαίνεται ότι είναι η ζωή του. Αν τελειώσει αυτό θα τελειώσει η ζωή του», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ