Σάλος μετά το άρθρο του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην γερμανική Bild

Την πολιτική του «εκδίκηση» κατά της Γερμανίας επιφύλασσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μέσα από τις στήλες της γερμανικής εφημερίδας Bild με θέμα τους κλυδωνισμούς που σημειώνονται στη γερμανική οικονομία τα τελευταία χρόνια.

Χαρακτηριστικά είναι τα «νούμερα» της ασθμαίνουσας ανάπτυξης της γερμανικής οικονομίας μέσα στην πανδημία που έδωσε τη σκυτάλη της στην οικονομική ύφεση μέσα στο 2023 και οι εξελίξεις δίνουν «καύσιμο» σε θεωρίες για το μέλλον της μεγαλύτερης οικονομικής και βιομηχανικής δύναμης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από τις πιο μετριοπαθείς που μιλούν για ψαλιδισμένη κερδοφορία διαρκείας μέχρι τις πιο κινδυνολογικές που κάνουν λόγο για «χρεοκοπία» αντίστοιχη με εκείνη που βίωσε η Ελλάδα το 2010.
«Οι (πρώην) χρεοκοπημένοι Έλληνες αντεπιτίθενται», γράφει η Bild με τίτλο: «Χρεωκοπημένοι Γερμανοί πουλήστε τα νησιά σας»: Η γερμανική εφημερίδα παρατηρεί σκωπτικά: «Δεν έλειψαν οι καλές συμβουλές από εμάς όταν η Ελλάδα χρεοκόπησε το 2010:”Γιατί δεν πουλάτε τα νησιά σας, χρεοκοπημένοι Έλληνες;” ήταν τότε ο τίτλος της Bild – και το εννοούσαμε σοβαρά

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ