Σάλος για τη στάση του Νίκου Χατζηνικολάου απέναντι στον Αχιλλέα Μπέο

Αν και στο τέλος της συνομιλίας του ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Αχιλλέα Μπέο που συνέχισε το ομοφοβικό και χυδαίο παραλήρημα του από την εκλογική του εκπομπή στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι, «Με το θέμα θα πρέπει να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη»… Νωρίτερα που ο νεοεκλεγείς δήμαρχος ασχημονούσε μέσα από τη δημόσια συχνότητα του καναλιού ο δημοσιογράφος προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη, αντί, όπως σημειώνει το enimerosi24.gr, να τον κλείσει όπως θα έκανε (το πιθανότερο) με οποιονδήποτε άλλον συνομιλητή του (στην περίπτωση που έβριζε).

Συγκεκριμένα λοιπόν και αφού ο Νίκος Χατζηνικολάου ευχήθηκε στον Αχιλλέα Μπέο για την εκλογή του… Ο τελευταίος συνέχισε το εμετικό του παραλήρημα και μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χαμός θα γίνει από δω και πέρα. Δεν κατάλαβα! Τι είναι; Είναι πρότυπο για τους Έλληνες και τα παιδιά μας ο Κασσελάκης; Για να μην τρελαθούμε… Κάθε πρωί βγαίνουν και λένε… Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και τι είναι ο κάθε ένας δεν με αφορά και έτσι πρέπει να είναι. Δικαίωμα τους. Όχι όμως να τις προβάλουμε! Τον κρίνω γιατί ήρθε σε ένα μήνα και… Ούτε πέντε τοις εκατό δεν θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Τον κρίνω λοιπόν γιατί είπε σε μια δήλωσή του ότι θα ήθελε να μεγαλώσει δύο αγόρια. Όχι κορίτσια. Θα παράγουμε πουστ@δες κύριε Χατζηνικολάου;» αναρωτήθηκε, και ο δημοσιογράφος αντί να διακόψει τη σύνδεση προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη και να τον συνετίσει!

Και εύλογα αναρωτιέται κανείς, όπως χαρακτηριστικά ρωτά το enimerosi24.gr γιατί συνέβη αυτό; Γιατί δηλαδή ο δημοσιογράφος δεν του αφαίρεσε αμέσως τον λόγο, διακόπτοντας τη σύνδεση μαζί του;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ