«Είσαι ένα λουμπεναριό», «Είσαι νούμερο» – Άγριος επεισόδιο Μπέου-Μπογιόπουλου στον Χατζηνικολάου (vid)

Άνευ προηγουμένου καβγάς ξέσπασε, το βράδυ της Κυριακής, στην εκλογική εκπομπή του ΑΝΤ1, ανάμεσα στον Νίκο Μπογιόπουλο και τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο δήμαρχος Βόλου επανέλαβε τον ομοφοβικό του οχετό κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να του ζητά να σταματήσει.

«Να σας πως κύριε Χατζηνικολάου. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος, λαϊκός, απλός, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας. Εκφράζομαι ελεύθερα. Ούτε υποκριτής είμαι, ούτε πολιτικός απατεώνας και δεν με ενδιαφέρει το κόστος να ξέρετε. Σήμερα αυτή τη θέση, για τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις μου την έχει δώσει ο κόσμος και ο κόσμος θα την πάρει. Τι να κάνουμε δηλαδή; Να καταργήσουμε τη δημοκρατία», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Μάλιστα, απαντώντας στις δηλώσεις Κασσελάκη να παρέμβει η δικαιοσύνη απάντησε: «Μεγάλη χαρά δεν κατάλαβα. Ακούστε να δείτε, καμία δικαιοσύνη και κανένας νόμος δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος. Το Σύνταγμα μιλάει ξεκάθαρα για ελευθερία λόγου και έκφρασης. Ξαφνικά θα έχουμε άλλα δεδομένα; Να επέμβει και σε αυτόν (σσ. τον Στέφανο Κασσελάκη) που είπε αυτά τα πράγματα».

«Αφού είσαι δημοσιογράφος, είσαι και νούμερο»

Σχολιάζοντας το παραλήρημα Μπέου, ο Νίκος Μπογιόπουλος σχολίασε: «Δεν θέλω να κάνω καμία ερώτηση. Αναγνωρίζω, κ. Μπέο, ότι είστε δήμαρχος Βόλου και εγώ είμαι πολίτης αυτής της χώρας. Είπατε προηγουμένως ότι είστε λαϊκός άνθρωπος και μας είπατε ότι η λαϊκότητα του ανθρώπου εκφράζεται με τον τρόπο που εκφραστήκατε εσείς. Λέω, λοιπόν, ότι δεν είστε λαϊκός άνθρωπος. Λούμπεν είστε! Ένα λούμπεν στοιχείο είστε, αυτό είστε».

Α.Μ.: Και εσύ είσαι ένα νούμερο! Και μεγάλο νούμερο κιόλας!

Ν.Μ.: Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, η σαπίλα κερδίζει και το έλος επιπλέει. Χωρίς να κάνω ευθείες αναγωγές.

Α.Μ.: Εσύ τι είσαι; Ποιο είναι το επάγγελμα σου;

Ν.Μ.: Είμαι πολίτης αυτής της χώρας που είχε διαβάσει ότι και ο Εσκομπάρ ήταν γερουσιαστής στην Κολομβία. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, σε μια συχνότητα δημόσια, όταν το ύφος το δικό σας πλασάρεται ως λαϊκό ύψος έχω υποχρέωση ως πολίτης αυτής της χώρας να πω ότι δεν έχεις καμία σχέση με τη λαϊκότητα αυτού του λαού.

Α.Μ.: Τι επαγγέλλεσαι, ρε άνθρωπε; Τι είσαι; Δημοσιογράφος;

Ν.Μ.: Είσαι ένα λουμπεναριό! Ένα λουμπέναριο είσαι! Αυτό είσαι! Και είμαι δημοσιογράφος, ναι, πολίτης που πληρώνει φόρους που κανέναν δεν τον κατηγόρησε ποτέ για στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Α.Μ.: Προφανώς από αυτούς που τα παίρνουν είσαι και προσπαθείς να παραπληροφορήσεις την κοινή. Κ. Χατζηνικολάου, δεν έχει νόημα να μιλάω με αυτό το νούμερο τώρα (….). Ρε νούμερο είσαι. Αφού είσαι δημοσιογράφος είσαι και νούμερο

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ