Χυδαίες δηλώσεις Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη – Όχλος χειροκροτούσε – Τριτοκοσμικές εικόνες (vid)

Σε χυδαίες δηλώσεις προέβη ο τρίτη φορά εκλεγμένος δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος κατά τη νικητήρια ομιλία του στους πολίτες το βράδυ της Κυριακής. Σημειώνεται ότι ο Μπέος πήρε 56,8% στον Βόλο παρά τις τελευταίες τεράστιες καταστροφές που βίωσε η πόλη η οποία ήταν για εβδομάδες χωρίς νερό και ρεύμα.

Ειδικότερα, ο κ. Μπέος αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη έκανε αισχρό ομοφοβικό σχόλιο χαρακτηρίζοντας την επιλογή του να γίνει πατέρας με τον σύντροφό του μέσω παρένθετης μητέρας.

Η δήλωσή του

«Τα τελευταία 40 χρόνια να μην πω παραπάνω ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα, γιατροί και δικηγόροι, αυτοί δεν χρεοκόπησαν την πατρίδα μας, αυτοί δεν χρεοκόπησαν τον ελληνικό λαό; Και έχεις κάποιες εκπομπές και κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται για να τρελαίνεστε με τον Κασσελάκη, για τρέλα μιλάμε, ο οποίος είπε ότι εγώ λέει ότι δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή τι θες να πεις εσύ με τα κανάλια που σε προβάλουν ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@δες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ