Ραγδαίες εξελίξεις: Επιστρέφει ο Λοβέρδος

Ραγδαίες εξελίξεις: Επιστρέφει ο Λοβέρδος. Ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε στα «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Δήλωσε ότι το επόμενο διάστημα θα επανέλθει στην ενεργό πολιτική σκηνή: «Σας λέω επισήμως ότι οι επόμενοι μήνες θα με βρουν ξανά ενεργό στην κεντρική πολιτική σκηνή».

«Η συνεργασία με κάποιον πολιτικό χώρο προϋποθέτει τη δημιουργία δικού σου χώρου, μιας κίνησης», επεσήμανε ο κος Λοβέρδος.

Σε ερώτηση για το ΠΑΣΟΚ και το αν θα μπορούσε να ενώσει την κεντροαριστερά απάντησε: «Φαντάζομαι πως είναι μέσα στους στόχους και τους έχω ευχηθεί καλή επιτυχία. Εκείνο που γράφω διαρκώς στα κείμενά μου και επαναλαμβάνω είναι ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας δυστυχώς διαμορφώθηκε, ώστε να έχει ένα πολιτικό κόμμα κυρίαρχο, κυβερνητικό και επτά μικρά και κανα δύο ακόμα υποψήφια».

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Εγώ δε θέλω να χαρακτηρίσω με τρόπο αρνητικό έναν πολιτικό χώρο, όμως δεν έχουμε ακόμα καταλάβει, γιατί από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο κος Κασσελάκης ενεπλάκη σε μία εσωκομματική σύγκρουση, δεν έχουμε καταλάβει ποια μπορεί να είναι η ευθεία σχέση του με τους πολίτες».

Σε ερώτηση για το αν τον ενδιαφέρει η Ευρωβουλή ο κος Λοβέρδος δεν απάντησε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ