Πόσα χρήματα ζητούσε ο Χρήστος Ράπτης για το iefimerida.gr – Η πρόταση που απέρριψε ο Ιβάν Σαββίδης – Θα μείνετε με στο στόμα ανοιχτό όταν δείτε τα ποσά

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Δεν είναι μόνο οι τιμές των ακινήτων που ανεβαίνουν. Δεν είναι μόνο τα ενοίκια. Δεν είναι μόνο τα προϊόντα στα ράφια των super markets που έχουν γίνει απλησίαστα.

Εξωφρενικά είναι και τα χρήματα που ζητούν κάποιοι για ιστοσελίδες. Δεν μιλάμε για εφημερίδες – που για παράδειγμα έχουν πολύ υψηλό δανεισμό (που δεν ξέρουν οι ιδιοκτήτες τους τι χρωστάνε – ονόματα δεν λέμε). Μιλάμε για ιστοσελίδες.

Με αφορμή το όργιο φημών για το mega deal της εξαγοράς του Πρώτου Θέματος και του iefimerida.gr από τους επιχειρηματίες Μπάκο και Καϋμενάκη διάβασα ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα zougla.gr:

Για την ιστορία η υπόθεση του πιθανολογούμενου deal ξεκινά στις 15 Απριλίου όταν σε ένα συμπαθέστατο στέκι της Τήνου συναντάται η σύζυγος του πρωθυπουργού με δύο γνωστούς ιδιοκτήτες Media.

Για την ακρίβεια στο μαγαζί δειπνούσε και ο πρωθυπουργός ο οποίος όμως δεν έλαβε μέρος στην συζήτηση. Το ραντεβού αυτό ξεχάστηκε.

Λίγους μήνες αργότερα στη δημοσιογραφική πιάτσα έγινε γνωστό πώς ο ιδιοκτήτης του website iefimerida.gr , ο Χρήστος Ράπτης συζητά την πώληση της ιστοσελίδας του αλλά σε μία αστρονομική τιμή της τάξης των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Είχε ξαναπροσπαθήσει να «σπρώξει» το site το 2016 στον Ιβάν Σαββίδη. Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τον σκοπό αυτό. Συναντήθηκε τότε με τον Ρώσο επιχειρηματία και τους επιτελείς του στο «Makedonia Palace». Ο Ιβάν Σαββίδης έδινε δύο εκατ. ευρώ. Ο Χρήστος Ράπτης ζητούσε 4 εκατομμύρια. Απέτυχε η προσπάθεια.

Δικές μου πληροφορίες πάντως τώρα αναφέρουν ότι ο Χρήστος Ράπτης ζήτησε πρόσφατα μέχρι και 10. εκατ. ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε. 10 εκατ. ευρώ!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...