Πυρηνική-βόμβα λίγο πριν τις εκλογές: Τον Κικίλια δείχνει ο Δήμος Μυκόνου για τις άδειες του Nammos

Στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού (ΠΥΤ) Κυκλάδων πέφτει το βάρος για την ανάκληση των αδειών του Nammos. Ο Δήμος Μυκόνου συνεδρίασε χθες και διαπίστωσε ότι δεν έχουν εκδοθεί άδειες από τον δήμο και επομένως δεν μπορεί να επιβάλλει κυρώσεις. Εν τω μεταξύ, η πλευρά του Nammos κατέθεσε στο Εφετείο Αθηνών νέα αίτηση αναστολής ζητώντας να μη γίνει εκτελεστή η απόφαση κατεδάφισης μέχρι την εκδίκαση της κύριας προσφυγής, ενώ ετοιμάζει νομική αντεπίθεση σε περίπτωση που τελικά ανακληθούν οι άδειες.
Υστερα από την εντολή του υπουργείου Περιβάλλοντος, συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μυκόνου προκειμένου να αναστείλει τις άδειες λειτουργίας ολόκληρου του συγκροτήματος του Nammos. Ομως, τελικώς, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινή” δεν υπήρξε αποτέλεσμα διότι αποδείχθηκε πως οι άδειες έχουν δοθεί μέσω του υπουργείου Τουρισμού ή άλλων υπηρεσιών.

Διαβάστε σχετικά: Σκάνδαλο. Άδεια από τον Κικίλια είχε πάρει το Principote που σφραγίστηκε στη Μύκονο

«Ο Δήμος Μυκόνου πάντα διεκδικούσε από την Πολιτεία την εφαρμογή των νόμων και τη διαμόρφωση κανόνων σε όλα τα επίπεδα», λέει ο δήμαρχος Μυκόνου, Κώστας Κουκάς. «Από την πλευρά μας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, λειτουργούμε με σοβαρότητα, αμεσότητα και υπευθυνότητα. Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή το έγγραφο που λάβαμε χθες το απόγευμα από τον γενικό γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος σχετικά με την αναστολή της άδειας λειτουργίας του Nammos, ενημερώνουμε ότι η μοναδική άδεια λειτουργίας καταστήματος που έχει εκδοθεί από τον δήμο το 2015 έχει ανακληθεί από το 2021, και επομένως στερούμαστε της δυνατότητας επιβολής κυρώσεων».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...