Προσοχή κίνδυνος: Το σύστημα της διαπλοκής που εγκλώβισε τον Αλέξη Τσίπρα προσεγγίζει τον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε μια ξεκάθαρη εντολή. Να τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ. Να μετατρέψει αυτό το ασκέρι των άτακτων σε κανονικό κόμμα. Ωστόσο, καθυστερεί και αυτό το διαπιστώνουν ακόμη και οι πιο φανατικοί οπαδοί του. Τα βαρίδια, οι υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα και οι υβριστές της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένουν στο κόμμα.

Ωστόσο, εκτός από το εσωκομματικό ναρκοπέδιο, δημιουργείται κι ένα ακόμη ναρκοπέδιο για τον Στέφανο Κασσελάκη, εκείνο της διαπλοκής.

Και εξηγούμαι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δρομολογεί μια σειρά από κινήσεις στο μιντιακό περιβάλλον που αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτές οι κινήσεις δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα κομματικά μέσα, τα οποία δεν έχουν καμία παρέμβαση στην κοινωνία.

Αφορά, και ΜΜΕ-δορυφόρους της Κουμουνδούρου, κάποια από τα οποία έχουν πίσω τους ισχυρά οικονομικά συμφέροντα. Κάποια από αυτά έπαιξαν και έχασαν στηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα. Και όχι μόνο τον στήριξαν, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις λειτούργησαν ως παράγοντες χάραξης στρατηγικής για την προηγούμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν γνωρίζω ποιος τον επηρεάζει, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης προσεγγίζει κάποια από αυτά τα ΜΜΕ. Δεν γνωρίζω αν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα επηρεάζουν τον κύκλο του ή τον ίδιο. Εκείνο που γνωρίζω, καθώς οι φήμες οργιάζουν, είναι ότι συγκεκριμένο Μέσο, συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία συσχετίζεται με την μήτρα της διαπλοκής, με τον κατασκευαστικό τομέα και με άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα, η οποία στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον εγκλώβισε, η οποία στη συνέχεια στήριξε την Έφη Αχτσιόγλου κι έχασε και στην οποία φαίνεται ότι έχει λόγο πλέον πανίσχυρος ολιγάρχης, βρίσκεται στα πλάνα του Στέφανου Κασσελάκη. Θέλει, λένε, να τοποθετήσει αυτήν την ιστοσελίδα ως προμετωπίδα της αντεπίθεσης. Ωστόσο, αυτά τα ΜΜΕ είναι “καμένα”.

Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα έγιναν αλλαγές, υπήρξε για παράδειγμα μία αποχώρηση-βόμβα. Η αποχώρηση αυτή σηματοδοτεί, πιθανότατα, και τροποποίηση της στρατηγικής που ακολουθεί και υλοποιεί.

Ωστόσο θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα θα ακολουθήσουν.

Ελπίζω ο Στέφανος Κασσελάκης να μην εγκλωβιστεί, όπως ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ