Πολύ μεγάλη ανησυχία για την υπόθεση Λουπάκη

Με ανησυχία παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ .

Όπως είχε επισημανθεί σε ανακοίνωση της Ένωσης στις 22-9-23 αλλά και σε συνάντηση με τη νέα διεύθυνση του σταθμού, η ΕΣΗΕΑ παγίως δεν παρεμβαίνει σε κομματικές διεργασίες και αντιπαραθέσεις.

Ταυτόχρονα, η Ένωση, σταθερά και διαχρονικά, είναι στο πλευρό των δημοσιογράφων που εργάζονται στον ραδιοσταθμό, ο οποίος χρηματοδοτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και στηρίζει την ομόφωνη θέση τους:

«Οι εργαζόμενοι/ες στον 105.5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να δεχθούμε απολύσεις ή «απομακρύνσεις» εξαιτίας αναρτήσεων στα social media. Το τι γράφει ο καθένας /καθεμία στα κοινωνικά δίκτυα δεν μπορεί να ελέγχεται και να εγείρει ποινές ή απειλές για τη δουλειά του. Πολλώ δε μάλλον, όταν αναφερόμαστε σε μια ανάρτηση που διορθώθηκε όταν επισημάνθηκε ότι είναι ανακριβής. Θεωρούμε εξαιρετικά προβληματικό να επιτίθεται η διεύθυνση του σταθμού από τον αέρα σε εργαζόμενους/ες του σταθμού ονομαστικά δίνοντας στη δημοσιότητα προσωπικά τους δεδομένα… Ζητάμε την επιστροφή της συναδέλφισσας Ευγενίας Λουπάκη στο πρόγραμμα του σταθμού…».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ