Πασίγνωστος τραγουδιστής υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τις πολιτικές του φιλοδοξίες αποκάλυψε ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας μιλώντας για την υποψηφιότητά του στις προσεχείς ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας και την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας ρωτήθηκαν εκτός από τη μουσική τους πορεία με τους Πυξ Λαξ, αναφέρθηκαν στα πολιτικά τους πιστεύω.

Μετά την ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για πιθανή εμπλοκή τους στην πολιτική, ο Μπάμπης Στόκας ανέφερε: «Εγώ λειτουργώ με το ένστικτο ως επί το πλείστον. Είχα μία πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να κατέβω ευρωβουλευτής τώρα στις ευρωεκλογές, το σκέφτηκα και το ένστικτό μου μού λέει να το δοκιμάσω».

«Ο Φίλιππος, πιστεύω, θα την άντεχε την πολιτική γιατί είναι ένας άνθρωπος, που έχει βάλει τα πράγματα πολύ σωστά στη θέση τους. Δεν τη θέλει και αυτό είναι σεβαστό» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, σχολίασε ότι «η Ζωή, με την οποία έχουμε φιλία, είναι έντιμο πρόσωπο». Συνέχισε, λέγοντας ότι «εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και τους είπα στον Μπάμπη αλλά αφού ο ίδιος το αποφάσισε και αποφάσισε να το αντέξει, στηρίζουμε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ