Παρέμβαση Τσίπρα: Ο Πολάκης απάντησε σε επίθεση της Αναγνωστοπούλου (vid)

«Ο Πολάκης απάντησε σε επίθεση της Αναγνωστοπούλου». Για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις συνεχείς αντεγκλήσεις μεταξύ στελεχών ρωτήθηκε ο Γιώργος Τσίπρας με αφορμή και την επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Σία Αναγνωστοπούλου.

Ερωτηθείς για την επικοινωνία που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Παύλο Πολάκη και τη Σία Αναγνωστοπούλου προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα, και σχολιάζοντας τη νέα κόντρα μεταξύ των δύο βουλευτών είπε αρχικά ότι «δεν βοηθάει» αλλά «δεν έχει παίξει ρόλο στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο δίμηνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα περισσότερα που λέγονται είναι προσχηματικά. Ούτε θέμα πολιτικό έχει τεθεί για κάτι, ότι έχουμε λάθος κατεύθυνση».

Για την ανάρτηση Πολάκη κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου σχολίασε συγκεκριμένα μιλώντας στον ΑΝΤ1:

«Ο Πολάκης απάντησε σε επίθεση της Αναγνωστοπούλου»

«Υπήρξε επίθεση της κ. Αναγνωστοπούλου στον κ. Πολάκη, αν θέλουμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και ήρθε η απάντηση. Μην το κάνουμε μεγάλο θέμα. Δεν υπήρξε καμία αναφορά σε θέμα υγείας. Ήταν δημοσιοποιημένα στοιχεία, δεν υπήρχε κανένα ιατρικό απόρρητο» είπε ο Γιώργος Τσίπρας, που παραδέχτηκε ωστόσο ότι «Εγώ δεν θα έκανα τέτοια ανάρτηση».

Για τις εξελίξεις στους «6+6» και το ενδεχόμενο αποχωρήσεων, είπε: «Δεν έχουν προαναγγείλει κάτι, γνωρίζω τα δημοσιεύματα, αλλά δεν έχουν προαναγγείλει τίποτα. Και το κομμάτι της Ομπρέλας που αποχώρησε, θα μπορούσε να είναι μαζί μας. Επέλεξαν απο την πρώτη μέρα αυτή την πορεία. […]

«Εμείς θα προχωρήσουμε μπροστά έτσι κι αλλιώς. Όποιος φεύγει, γενικά, πρέπει να επιστρέφει την έδρα του. Αυτό είναι στο καταστατικό» είπε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Τσίπρας.

Για τις κατηγορίες της (νυν και πρώην) “εσωκομματικής αντιπολίτευσης” ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν τηρεί το καταστατικό είπε: «Υπήρξε μια πολύ ανώμαλη κατάσταση, που δεν άφηνε τον ΣΥΡΙΖΑ με τη νέα ηγεσία να ξεδιπλώσει την πολιτική του. Για εμάς αυτό εχει τελειώσει. Θα προχωρήσουμε μπροστά. Δεν ξέρω γιατί εμφανίζονται στα κανάλια οι σύνροφοι που έφυγαν. Περιμένω κάποια στιγμή αυτό να σταματήσει. Αυτοί έφυγαν με δική τους ευθύνη, αυτό επέλεξαν. Εγκλωβίστηκαν στο “τα τινάζουμε όλα στον αέρα ή φεύγει ο Κασσελάκης” και, τελικά, αποχώρησαν».

Για τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα, πίσω από το ΠΑΣΟΚ, είπε: «Προτάσεις για την κοινωνία κάνουμε, απλά ακούγονται περισσοτερο αυτά που συμβαίνουν εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Για τις δημοσκοπήσεις κάντε υπομονή μερικούς μήνες. Το κενό που υπάρχει δεν μπορεί και δεν θέλει να το καλύψει το ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει, θα μετασχηματιστεί, θα ανακάμψει».

Για τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε: «Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε τον ΣΥΡΙΖΑ εκεί που τον έφτασε, αυτός ήταν ηγέτης όλο το προηγούμενο διάστημα, παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες, προφανώς πονάει το κόμμα του…»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ