Σάλος με όσα είπε η Ράνια Τζίμα για τον συνεργάτη στο Mega Channel: «Ρουφιξιά. Με έχει δείξει να πίνω…»

Στην άτυχη στιγμή που η ζωντανή τηλεοπτική εικόνα την «έπιασε» στη διάρκεια του δελτίου στο Mega να επιχειρεί να τραβήξει μια ρουφηξιά τσιγάρου, αναφέρθηκε η Ράνια Τζίμα το Σάββατο στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Όλα για τη ζωή μας», στο Μεγάλο Κανάλι. Σε εκείνο το δελτίο του περασμένου Αυγούστου η Τζίμα αφού προλόγισε ένα θέμα (για τη ακρίβεια των προϊόντων ήταν) και «πάσαρε» για το σχετικό βίντεο, έγειρε ελαφρώς δεξιά της, έβαλε το χέρι κάτω από το γραφείο του στούντιο και τράβηξε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο που το έφερε προς το στόμα της, αλλά αμέσως αντιλήφθηκε ότι την έβλεπαν χιλιάδες τηλεθεατές και πήρε τη θέση που έπρεπε. Από σκηνοθετικό λάθος αυτή η εικόνα των λίγων δευτερολέπτων βγήκε στον αέρα και το πλάνο διέτρεξε το διαδίκτυο με τα σχετικά σχόλια και πειράγματα. 

Στη εκπομπή του Σαββάτου η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε με χιούμορ και όχι με αρνητική διάθεση, στον σκηνοθέτη του δελτίου. Είπε συγκεκριμένα: «Δεν ξέρω τι πρέπει να πρωτοπούμε για εκείνη την στιγμή. Τα φιλιά μας στον σκηνοθέτη μας, τον Νεκτάριο, που τα έχει κάνει όλα. Με έχει δείξει να πίνω νερό και να καπνίζω, αλλά οι δημοσιογράφοι τα κάνουν κι αυτοί όλα».

Πρόσθεσε ότι το τσιγάρο δεν αποφορτίζει, όπως πολλοί πιστεύουν, από το άγχος, αλλά αντίθετα το ενισχύει και στόχος της είναι να το κόψει και να απαλλαγεί από αυτό.

Ανάλογη αναφορά για το περιστατικό είχε κάνει πριν από λίγο καιρό και στην εκπομπή το Mega «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Είπε τότε: 

«Έγινα πάλι viral; Έγινα πάλι. Εντάξει, τι να πω; Καπνίζω. Δεν είμαι χαρούμενη που καπνίζω, δεν είμαι περήφανη που καπνίζω. Παρακαλώ πολύ, μην καπνίζετε αν μπορείτε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ