ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ο αγώνας δεν διακόπηκε ποτέ λόγω του τραυματισμού»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε με ενημέρωσή της για τα όσα διαδραματίστηκαν χθες (22/10) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οδήγησαν στη διακοπή του.

Η ουσία της τοποθέτησης της πειραϊκής ομάδας είναι ότι ο αγώνας δεν ξανάρχισε ποτέ μετά το 49ο λεπτό όχι επειδή τον διέκοψε ο Ιταλός διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα εξαιτίας τραυματισμού, αλλά λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» αρχικά και στη συνέχεια επειδή ήταν πρακτικώς αδύνατο να συνεχιστεί, καθώς είχαν παρέλθει πάνω από δύο ώρες.

Για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, η πειραϊκή ομάδα ισχυρίζεται ότι μετά από χρονικό διάστημα περίπου 60΄ λεπτών παρουσίασε σαφή βελτίωση η κλινική εικόνα με βελτίωση της ακοής («ακούω το ίδιο τόσο αριστερά όσο και δεξιά»), ενώ είναι κατηγορηματική ότι δεν υπήρξε σωματική βλάβη λόγω πλήξης, από κάποιο αντικείμενο.

Επίσης, εκφράζεται απορία γιατί ενώ υπήρχε ασθενοφόρο «που θα μπορούσε να μεταφέρει τον ποδοσφαιριστή σε ένα λεπτό σε ένα οργανωμένο Νοσοκομείο (π.χ. Μετροπόλιταν ή Τζάνειο), οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού απαίτησαν να τον διακομίσουν σε νοσηλευτικό ίδρυμα της αρεσκείας τους και συγκεκριμένα το Υγεία που εδρεύει στο… Μαρούσι Αττικής και όλως τυχαίως είναι χορηγός του ΠΑΟ».

Σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους», ο Μαρέσκα «εξερράγη» όταν δυο ώρες μετά τη διακοπή οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού του ανέφεραν ότι δεν έχουν θέμα να συνεχίσουν, για να απαντήσει ο Ιταλός ρέφερι «τώρα το θυμηθήκατε κύριοι; Δύο ώρες μετά;».

Επίσης, αναφέρεται ότι περίπου μισή ώρα μετά το συμβάν και πριν τη δεύτερη εξέταση του Χουάνκαρ «είχε ήδη έρθει delivery με… πίτσες στα αποδυτήρια και οι παίκτες έτρωγαν σα να είχε ήδη διακοπεί το ματς την ίδια ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν στο γήπεδο και έκαναν ζέσταμα για να παίξουν!».

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι «ο γιατρός δεν είπε ποτέ ότι ο παίκτης πρέπει να πάει στο νοσοκομείο, όπως απαιτεί ο κανονισμός. Η ομάδα του το αποφάσισε (μάλιστα ο παίκτης έφυγε για το νοσοκομείο στις 23:00 και κάτι, όταν ήδη είχε γίνει γνωστό ότι ο διαιτητής ζήτησε κατηγορηματική θέση από το Γιατρό ενώπιον του Παναθηναϊκού- άρα σκόπιμα τον έδιωξαν)».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ