Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε μήνυμα: Αν κερδίσω δεν θα ανεχθώ καμία υπονόμευση

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, εξαπέλυσε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο από το δάσος της Δαδιάς το οποίο επισκέφθηκε.

«Ο πρωθυπουργός δεν έχει εμφανιστεί εδώ σε ένα νομό το νομό Έβρου που θα είναι υποψήφιος. Μιλάμε για 1 εκατομμύριο στρέμματα που έχουν καεί Η πανίδα έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό και στην Δαδιά που υπάρχει μεγάλη έμφαση και πλούτος στην ορνιθοπανίδα έχουμε μεγάλο θέμα», είπε.

Για την δασοπυρόσβεση και τι θα έκανε αν κυβερνούσε ο κ. Κασσελάκης είπε ότι υπάρχει μια αλληλοεπικάλυψη όλων των φορέων μεταξύ των υπουργείων για το ποιος κάνει τι. «Δεν υπάρχει μακρόπνοος σχεδιασμός. Χρειάζεται ριζική ανασυγκρότηση σε όλο το κομμάτι της Πολιτικής Προστασίας ενώ υπάρχει μεγάλη υποστελέχωση στις δασικές υπηρεσίες. Μόνο στην Αλεξανδρούπολη έχουν προϋπολογισμό 300.000 ευρώ για τον καθαρισμό του δάσους. Το επιτελικό κράτος δεν δουλεύει και τα λάθη που επαναλαμβάνονται παύουν να είναι λάθη».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα δείτε ΣΥΡΙΖΑ με ικανά στελέχη και επαγγελματισμό και θα δείτε πρωθυπουργό με γραβάτα. χρειάζεται συνέδριο επανίδρυσης και ευκαιρίες στις οργανώσεις μελών. Τόνισε ακόμα ότι συνομίλησε με τον κ. Φίλη που του άσκησε δριμεία κριτική και σημείωσε ότι αν κερδίσει δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε υπονόμευση. Για τον επίσης επικριτή του Στέφανο Τζουμάκα είπε ότι την ώρα της ομιλίας του είχε πάει σε ένα διάλειμμα τουαλέτας…

«Όλο το σύστημα είναι εναντίον μου αλλά εγώ λογοδοτώ μόνο στον ελληνικό λαό», είπε ακόμα.

Σημείωσε ακόμα ότι πρέπει να γίνουν δομικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει ένα μεγάλο προοδευτικό κόμμα. Για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί για την σεξουαλική του επιλογή είπε ότι περίμενε ότι θα γίνονταν ομοφοβικές επιθέσεις.

Για την αστυνομική προστασία είπε ότι έχει δεχθεί απειλές και ο ίδιος και ο σύντροφός του και είπε ότι είχε μια συνοδεία ενός ατόμου για μια ημέρα με τα έξοδα καλυμμένα από τον ίδιο.

«Ζήτησα να υπάρχει μέριμνα στο πρόσωπό τους γιατί η υποψηφιότητά του είναι αντισυστημική. Χαλάω την σούπα σε πολλούς. Δεν ζήτησα να έχω ολόκληρο σόου. Όταν κατάλαβα ότι εργαλειοποιείται αποφάσισα να το απωλέσω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα της στράτευσης και της υποχρεωτικής θητείας είπε ότι «θα πρέπει να είναι ένας στόχος για την πρώτη γραμμή και πρέπει να υπάρχει κοινωνική θητεία για όλους όπου ξοδεύεις ένα διάστημα για έξι μήνες και βοηθάς την χώρα σου. Ακούω πολλούς νέους που μου λένε ότι πέρασα 9 μήνες αλλά δεν πήρα δεξιότητες. Η άμυνα είναι πολύ σημαντική και δεν θα διακινδυνεύσουμε τα εθνικά μας δικαιώματα».

Για την εργασία του και τι συνέβη είπε ότι ήταν στην τράπεζα 5 χρόνια και δούλεψε πολύ σκληρά με μεγάλο ανταγωνισμό και πήρε συστατικές επιστολές και πήγε στο MIT. Είπε ότι έφυγε από την τράπεζα με δική του πρωτοβουλία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...