Ο μέντορας, ο σύζυγος και η βιτρίνα – Με την Αχτσιόγλου πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει ο Κατρούγκαλος με κεντρικό ρόλο – Το σκοτεινό παρασκήνιο

Periodista

Με σειρά από δημοσιεύματα έχουμε αποκαλύψει πως το δίδυμο Τζανακόπουλου- Αχτσιόγλου υπονόμευσαν με μεθοδικά βήματα τον Αλέξη Τσίπρα και την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να περάσει στα χέρια τους (Δείτε ενδεικτικά ΕΔΩ κι ΕΔΩ).

Υπάρχει και κάτι ακόμη. Υπάρχει ένας τρίτος παράγοντας στην εξίσωση. Ένα τρίτο πολιτικό υποκείμενο που έχει διαδραματίσει το ρόλο του.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Ο μέντορας της Έφης Αχτσιόγλου. Ο άνθρωπος στον οποίο οφείλει τα περισσότερα από όσα έχει πετύχει.

Και δεν μπορεί να μην περνά από το μυαλό μας η πιθανότητα εκείνες οι δηλώσεις του Κατρούγκαλου, που παραμονές των εκλογών του Μαΐου προκάλεσαν την οργή της μεσαίας τάξης και συνετέλεσαν στην συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, να μην ήταν τελικά τυχαίες.

Μήπως τελικά ο Γιώργος Κατρούγκαλος δεν τις είχε κάνει τυχαία; Μήπως τελικά έβαλε ταφόπλακα σε όποια πιθανότητα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ να ανακάμψει, όχι προς όφελος της ΝΔ, αλλά προς όφελος της πολιτικής του κόρης; Μήπως τελικά τις έκανε για να επιταχύνει την ανάδειξή της στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που τόσο πολύ θέλουν και επιδιώκουν ξένα κέντρα και η εγχώρια διαπλοκή;

Μήπως μιλάμε για ένα τρίγωνο που περιλαμβάνει τον Μέντορα (Γιώργο Κατρούγκαλο), τον καθοδηγητή και σκιώδη ηγέτη, τον Σύζυγο (Δημήτρη Τζανακόπουλο) και την Βιτρίνα, την Έφη Αχτσιόγλου, την “μπροστινή” που ήδη από την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς της έδειξε λίγη;

Προσέξτε το σχήμα: Ο Τζανακόπουλος άφησε (ως γραμματέας) το κόμμα σε κάκιστη κατάσταση, η Αχτσιόγλου παραπλάνησε τον Αλέξη Τσίπρα με σκάρτο οικονομικό πρόγραμμα και ο Κατρούγκαλος έδωσε τη χαριστική βολή.

Το τέλειο “έγκλημα”.

Θα επανέλθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν η Έφη Αχτσιόγλου καταφέρει και εκλεγεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Κατρούγκαλος θα επιστρέψει με κεντρικό ρόλο.

Αναρωτιούνται οι καλά γνωρίζοντες: “Αυτό θα είναι το αντάλλαγμα;”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ