Ο απόλυτος εξευτελισμός του Φίλη που πήρε παραμάσχαλα το Πρώτο Θέμα (που στηρίζει Αχτσιόγλου) για να επιτεθεί στον Κασσελάκη μέσα από τον ΣΚΑΪ (vid)

Επιθεση κατα του Στέφανου Κασσελακη απο τον Νίκο Φιλη απο τον αέρα του ΣΚΑΙ:

Εμφανίστηκε μέσω του Instagram, δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε μέλος πριν από λίγο καιρό, μάλλον δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Υπήρξε θαυμαστής του κ. Μητσοτάκη όταν ήταν υπουργός των μνημονίων, μετά ήταν υπέρ του κ. Μητσοτάκη να γίνει αρχηγός της ΝΔ και μετά απογοητεύτηκε.

Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας άγνωστος, ένας επιχειρηματίας, αν και αμφισβητείται και η ικανότητά του στις επιχειρήσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα και κάνει ένα διάλειμμα στην πολιτική.

Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες του Isntagram και από τέτοιες μεγαλοστομίες. Έχουμε ανάγκη από αναδιοργάνωση, δημοκρατική λειτουργία, να εμπνεύσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ.

θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κάτι σαν το δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να υπερβεί τον Ατλαντικό. Αυτό σηματοδοτεί μια προσπάθεια μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα που θα συνεργαστεί με ΝΔ. Δεν θέλουμε συνεργασία που θα προκύπτει από τη μετάλλαξη του κόμματος. Θέλουμε συνεργασία σε βάση προγραμμάτων, όχι με αλλαγή της φυσιογνωμίας.

Πιστεύω ότι σε περίοδο που ο αμερικανικός παράγων ενεργοποιείται στην περιοχή, έχει σημασία να υπάρχει ισχυρή δύναμη, ικανή να κάνει συμβιβασμούς με πρόγραμμα που θα ικανοποιεί τα δικά μας συμφέροντα.

Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, όμως πιστεύω ότι και η Έφη Αχτσιόγλου δίνει προοπτική στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτούς θέλω εγώ στις πρώτες θέσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...