Οργιάζουν οι φήμες: Υποψηφιότητα-έκπληξη με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Η Πυθία αποκαλύπτει

Όπως θα διαβάσατε και στον τίτλο πρόκειται για φήμες. Οι πληροφορίες που φθάνουν δεν είναι διασταυρωμένες, αλλά τις μεταφέρω, δεν είναι κακό.

Τι λένε; Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ένα πρόσωπο-έκπληξη, που προέρχεται από τον λεγόμενο (έτσι τους αρέσει να τον λένε οι Δεξιοί) Πατριωτικό Χώρο. Ξέρετε, από αυτόν το Πατριωτικό Χώρο που φθάνει μέχρι να βάλουν οι “Πατριώτες” καμία σημαία στα μπαλκόνια και να γράψουν κατά των μεταναστών. Μέχρι εκεί. Όταν ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να τα δώσει όλα στον Ερντογάν και να ξεπουλήσει το Αιγαίο στην Τουρκία κάνουν ησυχία. Όταν οι πρόσφυγες, τα γυναικόπεδα, έφταναν στον Έβρο, οι μεγάλοι αυτοί πατριώτες παρίσταναν τους “Λεωνίδες” στις θερμοπύλες. Όταν τα πλοία του Ερντογάν έφταναν μέχρι το Σούνιο, έκαναν ησυχία.

Ο λόγος, λοιπόν, για τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ο οποίος είναι και αυτός… μεγάλος Πατριώτης, από την εποχή που είχε καταπιεί τα μνημόνια του καλού του φίλου, Αντώνη Σαμαρά. Πιο παλιά, βέβαια, πετούσε τα τουρκικά στεφάνια στον Σύνταγμα, αλλά αυτά είναι περασμένο ξεχασμένα.

Τώρα, ο μεγάλος αυτός Πατριώτης (Βλέπετε, το “Π” το γράφω κεφαλαίο), είναι υποστηρικτικός προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, στα προεόρτια του μεγάλου ξεπουλήματος του Αιγαίου στον Σουλτάνο, ο οποίος είναι ικανοποιημένος από τις υποκλίσεις των υπουργών και των παρατρεχάμενων του Μητσοτάκη.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης δίνει μάχες, καθημερινά, υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στον σόσιαλ μίντια, τις δίνει, μην φανταστείτε τίποτα σπουδαίο. Οι φήμες λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται να τον ανταμείψει. Δεν ξέρουμε αν το γνωρίζει ο Φαήλος, αλλά το γράφουμε για να το μάθει. Πιστεύει ο Μητσοτάκης ότι με κάτι τέτοιες κινήσεις θα ισορροπήσει την κατάσταση και θα εξευμενίσει τους σκληρούς Δεξιούς που δεν θα ανεχτούν ούτε το ξεπούλημα του Αιγαίου, ούτε τους γάμους των ομοφυλοφίλων, ούτε την τεκνοθεσία.

Ο Φαήλος;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ