Οργιάζουν οι φήμες για το τι συζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Διονύση Τεμπονέρα – Ακόμη και υποψήφιος για την ηγεσία νέου κόμματος

Πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει από την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει πρωτοβουλία σε αυτή τη φάση για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εύλογα ερωτήματα για το χρόνο εκδήλωσης αυτής της πρωτοβουλίας, καθώς μέχρι τώρα είχε απορρίψει εκκλήσεις στελεχών να κάνει παρέμβαση, αλλά και για τις συναντήσεις που επιλέγει να κάνει.

Κι αν η συνάντηση με τον παλιό φίλο και συνεργάτη του, τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη έβγαζε νόημα, καθότι σενάρια φέρουν τον άλλοτε κυβερνητικό εκπρόσωπο να ηγείται ενός νέου κόμματος, εκείνη με τον Διονύση Τεμπονέρα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το topontiki.gr ακόμα «αποκωδικοποιείται».

Ο νεαρός πολιτικός δεν διαθέτει κάποια ισχύ εντός του οργανωμένου ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η «ομάδα» του αριθμεί ελάχιστα μέλη της κεντρικής επιτροπής, ενώ τα σενάρια που τον έφεραν ακόμα και υποψήφιο για την αρχηγία του νέου σχήματος των «αντικασσελακικών», έχουν υποχωρήσει αισθητά το τελευταίο διάστημα.  

Και πολλοί αναρωτιούνται εάν ο Τεμπονέρας έχει αποκτήσει κάποιο ειδικό ρόλο στις τάξεις ή δίπλα στην ομάδα Αχτσιόγλου και εξ αυτού του λόγου ο Τσίπρας θεώρησε αναγκαίο να τον δει κατ’ ιδίαν μέσα στο χαμό αυτό. Σίγουρα ως πρώην πρόεδρος κάτι περισσότερο θα ξέρει για όλα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ