Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τι απαντά ο γιατρός του αγώνα – Η πρώτη ανάρτησή του

Θέση για όσα εκτυλίχτηκαν χθες, Κυριακή, το βράδυ, στο επεισοδιακό ντέρμπι Ολυμπιακού Παναθηναϊκού, το οποίο διεκόπη, έλαβε ο γιατρός του αγώνα Χρήστος Γώγος.

Σε ανάρτησή του, ανέφερε ότι είναι γιατρός σε αγώνες από το 1991 γιατί του αρέσει το ποδόσφαιρο και λειτουργεί πάντα για το καλό των ασθενών του. Τόνισε, δε, ότι «το σημερινό με ξεπερνάει ως άνθρωπο και με λυπεί αφάνταστα».

Σημείωσε επιπλέον ότι ουδέποτε άλλαξε τη γνωμάτευσή του για τον Χουάνκαρ παρά μόνο περιέγραψε «την προοδευτική βελτίωση της κλινικής εικόνας» του αθλητή. Έκανε, δε, λόγο για ψέμα που «αναπαράχθηκε από πολλούς μη ειδικούς έχει κοντά πόδια».

Ο γιατρός σημείωσε ότι «όλα περιγράφονται σε δύο γνωματεύσεις, αγγλικά για τον διαιτητή και ελληνικά για το κοινό και την εισαγγελέα», προσθέτοντας ότι «έχουν γνώση και οι δύο ομάδες».

«Τέλος το μόνο που έχω από όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο είναι άπειρες φωτογραφίες με όλους. Όσοι νομίζουν ότι έπιασαν λαβράκι είναι γελασμένοι. Κλείνω στεναχωρημένος για την καφρίλα κάποιων στα 3.000 τηλ. που μου εύχονταν να πάθω τα χειρότερα αλλά και για την ήδη πεθαμένη μητέρα μου. Λυπάμαι μάνα» κατέληξε ο γιατρός του αγώνα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ