Οι συναντήσεις της Έφης Αχτσιόγλου σε σπίτια Προέδρων και CEO κατασκευαστικών εταιρειών και ΟΧΙ ΜΟΝΟ – Η ευλογία του «Πατριάρχη» 

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Οίκτο προκαλεί η αποτυχημένη απόπειρα της Έφης Αχτσιόγλου και της παρέας της να αποδείξουν ότι δεν έχει καμία, μα καμία σχέση με την διαπλοκή και τα παρασιτικά – δομημένα συμφέροντα στη χώρα μας.

Κανένας δεν την πιστεύει. Και πως μπορεί να την πιστέψει ο κόσμος όταν παρακολουθεί τα ΜΜΕ που τσάκισαν τον Αλέξη Τσίπρα να τη στηρίζουν.

Και πολύ καλά κάνει ο κόσμος και την πιστεύει.

Σήμερα η στήλη αποκαλύπτει και κάτι ακόμη.

Η Έφη Αχτσιόγλου έχει κάνει κυριολεκτικά περιοδεία στις πολυτελείς οικίες ολιγαρχών και ανώτατων στελεχών κάποιων εκ των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας. Και την στήριξή τους θέλει η Έφη, αλλά κι εκείνοι θέλουν έναν δικό τους άνθρωπο βρε αδερφέ στο πολιτικό σύστημα και στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι επαφές της Έφης Αχτσιόγλου με Προέδρος, CEO και παρατρεχάμενους κατασκευαστικών εταιρειών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι επαφές της Έφης Αχτσιόγλου με Προέδρους και CEO και άλλων επιχειρήσεων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι έσπευσε να πάρει και την ευλογία των “Πατριαρχών” της ελληνικής αγοράς…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...