Οι δημοσκόποι αποκαλύπτουν: Πιο γρήγορα το comeback του ΣΥΡΙΖΑ και η μείωση της διαφοράς από τη ΝΔ με Κασσελάκη παρά με Αχτσιόγλου

Τα πράγματα μέχρι πρότινος στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρα, με την Έφη Αχτσιόγλου να είναι όχι απλά αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά σχεδόν σίγουρη νικήτρια της διαδικασίας.

Ο ερχομός από το… πουθενά του Στέφανου Κασσελάκη, όμως, όχι απλά άλλαξε τις ισορροπίες αλλά έκανε και ντέρμπι την άτυπη μάχη.

Τα πράγματα στην αξιωματική αντιπολίτευση μετά από μια παρατεταμένη περίοδο πλήρους απογοήτευσης φαίνεται πως βελτιώνονται στο αμιγώς πολιτικό κομμάτι, καθώς η φθορά της ΝΔ με τα όσα αδιανόητα γίνονται εσχάτως στη χώρα μας είναι δεδομένη. Η αντιστροφή του κλίματος για την μέχρι πρότινος κραταιά κυβέρνηση είναι εμφανής και στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν δεδομένο πως αυτό θ’ αρχίσει να φαίνεται το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με το instanews.gr στο παρασκήνιο (προφανώς από τους δημοσκόπους) λέγεται πως το ολικό comeback και η ουσιώδης μείωση της διαφοράς από την (εννοείται ακόμα πρωτοπόρο) Νέα Δημοκρατία θα γίνει πιο γρήγορα με τον Στέφανο Κασσελάκη ως πρόεδρο, παρά με την Έφη Αχτσιόγλου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ