Οι δύο άνθρωποι των ΜΜΕ που δεν έχουν πρόβλημα να τους ξεφτιλίζει ο ολιγάρχης στη βίλα του

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια αληθινά γεγονότα που είναι ενδεικτικά για τον τρόπο που λειτουργεί η παρασιτική διαπλοκή στην πατρίδα μας. Θα καταλάβετε πως ανθρωπάκια – ανθρωπάκια κυριολεκτικά ξεφτιλισμένα – προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στις εξαρτήσεις που δημιουργεί η υποταγή σε πολλούς αφεντάδες. Οι αφεντάδες είναι οι κυβέρνηση και οι ολιγάρχες.

Σας προειδοποιώ ότι όσα θα διαβάσετε θα σας προκαλέσουν ισχυρή τάση εμετού. Οπότε, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, να είστε προσεκτικοί. Να πάρετε, καλού – κακού, μία σακούλα για να έχετε διαθέσιμη.

Πρόσφατα στη βίλα ολιγάρχη μαζεύτηκαν άνθρωποι των media, επιχειρηματίες και πολιτικά πρόσωπα. Η ιστορία που θα σας μεταφέρω αφορά σε κάποιους ανθρώπους των media.

Εκεί λοιπόν βρέθηκαν ένας εκδότης και ο ιδρυτής πολύ μεγάλης ιστοσελίδας. Και τα δύο ΜΜΕ είναι φιλοκυβερνητικά και έχουν πρωταγωνιστήσει στις αθλιότερες των επιθέσεων σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Το ότι βρέθηκαν στη βίλα του ολιγάρχη δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση, καθώς κατά καιρούς, ο ολιγάρχης τάιζε – και πιθανώς ταΐζει – τα δύο αυτά οικόσιτα πλάσματα είτε με κροκέτες σε πιατάκια που έχει μέσα στο σαλόνι του, είτε με άλλες… σκυλοτροφές. Να σημειώσω εδώ ότι τα δύο οικόσιτα έχουν φάει το καταπέτασμα από τα χρήματα του ελληνικού λαού μέσω κρατικής διαφήμισης. Ο δε ένας, λόγω της εξάρτησής του από το αλκοόλ γίνεται περίγελως, ενώ συχνά – πυκνά χοροπηδά σαν γελωτοποιός και σε άλλες συνάξεις ολιγαρχών.

Προσέξτε να δείτε, όμως, το μέγεθος αυτής εδώ της ξεφτίλας. Όπως είπαμε αυτοί οι δύο ξεφτίλες βρέθηκαν στη βίλα του ολιγάρχη, όπου γάβγιζαν κουνώντας την ουρά τους προς το αφεντικό μπας και τους δώσει την κροκέτα. Και ξέρετε, ο σκύλος λένε είναι ο καλύτερος και πιο πιστός φίλος του ανθρώπου. Την πίστη και την αφοσίωση που δείχνει ο σκύλος δεν την δείχνει κανείς.

Να φανταστείτε ότι ο εκδότης πηγαίνει στις… κοινωνικές εκδηλώσεις του ολιγάρχη, ενώ τα ΜΜΕ του ολιγάρχη αποκαλύπτουν τον βρόμικο ρόλο της εφημερίδας του στο δεύτερο έγκλημα της συγκάλυψης των Τεμπών. Και επειδή είναι φοβισμένο ανθρωπάκι μοιράζει παραπολιτικά σε ανταγωνιστές του ολιγάρχη και σε αντικυβερνητικά ΜΜΕ, για να αποπροσανατολίσει και να πουλήσει, ίσως και εκδούλευση. Ο άλλος, ο ιδρυτής μεγάλης ιστοσελίδας, είναι ακόμη πιο αξιολύπητη περίπτωση. Παλαιότερα ο ολιγάρχης είχε βάλει και τον είχαν γιαουρτώσει. Παρά το γιαούρτωμα, το οικόσιτο πηγαίνει, εξευτελισμένο, και κουνάει την ουρά του για την κροκέτα στο σαλόνι του ολιγάρχη.

Ξεφτίλες…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ