Οι Αμερικανοί πίεσαν τον Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια – Προπαγάνδα μέσα στην Πρεσβεία από τον Τσούνη και ανταλλάγματα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Όλη αυτή η προπαγάνδα για τα ομόφυλα ζευγάρια δεν είναι τυχαία. Όπως δεν είναι τυχαίο ότι εκπορεύεται από τα πιο αντιδραστικά τμήματα της παγκόσμιας ελίτ. Τέτοια αγωνία για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, ενώ ο πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα του Παγκόσμιου Πολέμου είναι τουλάχιστον ύποπτη. Και βέβαια δεν είναι τυχαία η αγωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη να περάσει γρήγορα το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Και υπάρχουν αφελείς, αδαείς και παραπλανημένοι συνάνθρωποί μας, οι οποίο νομίζουν ότι με το να στηρίζουν τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών – ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ – την τεκνοθεσία ή τη ναζιστικής προέλευσης “παρένθετη μητέρα” είναι προοδευτικοί.

Οι αφελείς, αδαείς και παραπλανημένοι συνάνθρωποί μας πρέπει να αναρωτηθούν το εξής απλοϊκό, όχι κάτι σύνθετο: Είναι δυνατόν να είναι προοδευτικό κάτι που φέρνει ο Μητσοτάκης; Μόνο και μόνο αυτό πρέπει να τους προβληματίσει. Είναι δυνατόν να είναι προοδευτικό κάτι που προέρχεται από τις ΗΠΑ;

Η κυρίαρχη προπαγάνδα ισχυρίζεται πως ο Μητσοτάκης θέλει να “καταλάβει” το Κέντρο. Γελάει ο κόσμος. Οι ΗΠΑ, το σύστημα των Δημοκρατικών, των οποίων είναι δουλικό ο Μητσοτάκης του επιβάλλει την ατζέντα. Οι λόγοι είναι οικονομικοί και κοινωνικοί (πχ η κατάργηση της μητρότητας συνδέεται με την κατάργηση της κοινωνικής, της κρατικής μέριμνας για τις γυναίκες, για τις εργαζόμενες γυναίκες και όλα αυτά θα τα καταλάβουν οι “προοδευτικοί” στο μέλλον), αλλά δεν θα το αναλύσουμε αυτό τώρα εδώ.

Οι Αμερικανοί επιβάλλουν την ατζέντα στον Μητσοτάκη και μάλιστα με επιτακτικό τρόπο.

Σε μία ομιλία του στην Αμερικανική Πρεσβεία ο Πρέσβης Τζορτζ Τσούνης, αν μίλησε μία ώρα, αφιέρωσε 5 λεπτά στα ελληνοτουρκικά, 5 λεπτά στις εξελίξεις στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου και στη Μέση Ανατολή και 50 λεπτά στους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. Όσοι ήταν εκεί έμειναν με το στόμα ανοικτό.

Για τέτοια προπαγάνδα μιλάμε και για τέτοιες πιέσεις στον Μητσοτάκη ώστε να είναι πρόθυμος ακόμη και να διαλύσει τη ΝΔ πριν από τις ευρωεκλογές.

Μα γιατί δεν προωθούσε το νομοσχέδιο μετά τις ευρωεκλογές“, αναρωτιούνται πολλοί και όχι άδικα.

Και άλλοι αναρωτιούνται: “Μήπως τα F-35 είναι αντάλλαγμα για τους ομοφυλόφιλους;“.

Για τέτοιον εκφυλισμό μιλάμε…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...