Οι αλλαγές στην πυραμίδα της ηγεσίας των ΜΜΕ Μαρινάκη ήρθαν μετά την εκεχειρία με Μητσοτάκη – Χοντρό παρασκήνιο μετά το άρθρο για ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι έγιναν αλλαγές στην πυραμίδα της ηγεσίας της εφημερίδας ΒΗΜΑ και ΝΕΑ με το δίδυμο Πρετεντέρη-Μαντέλα να αναλαμβάνει την ηγεσία στη θέση του επί χρόνια διευθυντή Αντώνη Καρακούση.


Ο τελευταίος έγραψε πριν μέρες ένα άρθρο για ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά προκειμένου να υπάρξει προοδευτική διακυβέρνηση ενώ θα πρέπει να πούμε ότι δεν θεωρείται «αγαπημένος» του Μαξίμου σε αντίθεση με τον κ. Πρετεντέρη.


Όπως γράφει ο Μαξιμιλιανός στο bankingnews.gr, ανθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο εκδοτικό χώρο, λένε ότι ίσως οι αλλαγές συνδέονται με την αλλαγή πλεύσης και τη νηνεμία στις σχέσεις Μητσοτάκη-Μαρινάκη μετά από την προηγούμενη σύγκρουση.
Θα το δείξει το φύλλο της 27ης Νοεμβρίου.

Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, εάν παρατήρησε κάποιος το MEGA tv, της ίδιας ιδιοκτησίας με τον ΔΟΛ, θα είδε ξεκάθαρα στις εκπομπές μεγάλης τηλεθέασης να λέγεται ότι το καλάθι του νοικοκυριού πέτυχε, ότι οι τιμές αρκετών προϊόντων έπεσαν και ότι η κυβέρνηση πετυχαίνει στο πόλεμο της ακρίβειας…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ