«Ξύπνησε» ο Μανώλης Μαυρομμάτης – Ανησυχία για τη σύζυγό του

Καλά τα νέα για τον γνωστό αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομμάτη.

Συγκεκριμένα, σήμερα (4/3) το πρωί, μετά από 16 ημέρες σε τεχνητή νάρκωση, οι θεράποντες γιατροί κατάφεραν να τον «ξυπνήσουν» και ο 83χρονος ασθενής δείχνει να έχει καλή επαφή με το περιβάλλον του.

Ο κ. Μαυρομμάτης αναπνέει πλέον μόνος του, χωρίς τη βοήθεια οξυγόνου, οπότε οι γιατροί εκτιμούν εάν συνεχίσει να έχει καλή κλινική εικόνα, σύντομα θα του αφαιρέσουν και την τραχειοστομία, στην οποία είχε υποβληθεί από την περασμένη εβδομάδα.

Τα νέα, από την άλλη, δεν είναι ευχάριστα και για τη σύζυγό του, την 80χρονη ηθοποιό Ρένα Βενιέρη η οποία έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε υποστεί εγκαύματα σε όλο το σώμα, μετά από την πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή 18 Φεβρουάριου στο διαμερίσματος στο Κολωνάκι.

Η σύζυγος του κυρίου Μαυρομμάτη υπέστη θερμικά εγκαύματα βαθέως, μικτού και ολικού πάχους στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στα άνω και κάτω άκρα και στο σώμα, συνολικής επιφάνειας 40% και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος.

Ο κ. Μαυρομμάτης έχει εγκαύματα στα κάτω άκρα, στο κεφάλι, στο αριστερό χέρι, συνολικής έκτασης 18%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...