Αξιωματική αντιπολίτευση η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου στις εθνικές εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου να πιάνει πλέον διψήφιο ποσοστό. Είναι σαφές ότι λεηλατεί την Δεξιά εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας. Η ψήφιση του νομοσχεδίου-εκτρώματος για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι σαφές ότι έχει μεγάλες και δραματικές συνέπειες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κόμμα του που χάνουν τους πιο συντηρητικούς ψηφοφόρους τους. Την κυβερνητική φθορά κεφαλαιοποιεί η Ελληνική Λύση, η οποία θα πάει πολύ ψηλά στις ευρωεκλογές.

Έμπειροι αναλυτές και δημοσκόποι σημειώνουν ότι δεν αποκλείεται το κόμμα Βελόπουλου στις επόμενες εθνικές εκλογές να είναι δεύτερο καταλαμβάνοντας τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Φαίνεται ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει, έστω και ετεροχρονισμένα, τα παράδειγμα άλλων χωρών της Ευρώπης, όπως της Γαλλίας, και η επόμενη κορυφαία πολιτική αναμέτρηση θα είναι ανάμεσα στην Κεντροδεξιά και τη Δεξιά ή στην Κεντροδεξιά και την Ακροδεξιά. Το γνωρίζει αυτό και ο Μητσοτάκης για αυτόν τον λόγο φροντίζει από τώρα να κατακτήσει ολοκληρωτικά τον χώρο του Κέντρου.

Από την άλλη ο χώρος της Κεντροαριστεράς – Αριστεράς έχει συντριβεί και στην Ελλάδα, βουλιάζοντας στις αντιφάσεις του, και έχοντας βρεθεί στα χέρια πολιτικών νάνων. Η μοναδική αξιόπιστη πολιτική δύναμη στα Αριστερά είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...