Ξεχείλισε ξανά ο βόθρος της Κουμουνδούρου – Ποιος καθοδηγεί και πληρώνει τα τρολς που στηρίζουν την Έφη Αχτσιόγλου;

Periodista

Έχουν ζοριστεί, όπως φαίνεται, κάποιοι από τις συνεχείς αποκαλύψεις μας για την Έφη Αχτσιόγλου και τον ρόλο που διαδραματίζει.

Και ενώ το μεγάλο πάρτι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στα υπόγεια τους Κουμουνδούρου έχει ανοίξει το καπάκι με τις ακαθαρσίες και έχει ξεχειλίσει ο βόθρος. Τρολς και παραπλανημένοι συμπολίτες μας – γνωρίζουμε ποιοι καθοδηγούν όλο αυτό το ασκέρι και θα τους δώσουμε την κατάλληλη απάντηση στον κατάλληλο χρόνο – έχουν ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα εκστρατεία κατασυκοφάντησης του PERIODISTA.GR και του εκδότη και διευθυντή της ιστοσελίδας μας, Δημήτρη Μπεκιάρη.

Ο λόγος; Δεν αντέχουν να διαβάζουν όσα γράφουμε για την αγαπημένη της διαπλοκής και των επιχειρηματιών συμφερόντων.

Επαναλαμβάνουμε: Γνωρίζουμε ποιος καθοδηγεί όλους αυτούς τους αρουραίους που κατοικούν μόνιμα στα υπόγεια της Κουμουνδούρου.

Σήμερα επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι τον βόθρο αυτό ανοιγόκλειναν οι “υπεραριστεροί” που ήθελαν να φύγει ο Αλέξης Τσίπρας από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Έκαναν όλες τις ενέργειες που έπρεπε ώστε να δίνουν επιχειρήματα στο σύστημα Μητσοτάκη και στα ΜΜΕ της διαπλοκής που σήμερα στηρίζουμε πάθος την Έφη Αχτσιόγλου.

Επομένως ρωτάμε:

Αυτό είναι το ήθος που φέρνει η Έφη Αχτσιόγλου στον ΣΥΡΙΖΑ;

Προσεχώς θα ασχοληθούμε και με το ποιος πληρώνει διαφόρους αργόσχολους αρουραίους που πλατσουρίζουν στα βρομόνερα των βόθρων της πλατείας Κουμουνδούρου.

Δεν πιστεύουμε να υπάρχει κάποια σχέση των υψηλών προστατών της Έφης της διαπλοκής με τέτοια πράγματα;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ