Ντροπιαστικές για τον πολιτισμό μας οι σκοταδιστικές πρώτες δηλώσεις του Νατσιού της ΝΙΚΗΣ

Έχοντας δώσει ήδη δείγμα γραφής για τις αναχρονιστικές αντιλήψεις, τις οποίες «ξεδίπλωσε» προεκλογικά προς άγραν ψηφοφόρων, ο πρόεδρος του νεοεισαχθέντος στη βουλή κόμματος Νίκη, πιστός στο τρίπτυχο «Πατρίς-Θρησκεία -Οικογένεια», επιμένει σκοταδιστικά.

Πλέον και με την ιδιότητα του αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος, ο Δημήτρης Νατσιός δεν περιορίζεται στην αρθρογραφία σε εκκλησιαστικές ιστοσελίδες ούτε στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ως παρουσιαστής στην εκπομπή «Γράμματα Σπουδάματα» στον τηλεοπτικό σταθμό της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης «4Ε» και στο περιφερειακό δίκτυο «Dion ΤV».

Σήμερα λοιπόν, καλεσμένος το πρωί στην συχνότητα του ΑΝΤ1, ζήτησε μεταξύ άλλων, «αγωγή αγνότητας» από το Δημοτικό, ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε ότι «το δικαίωμα της έκτρωσης δεν εδράζεται σε καμία ιατρική και νομική λογική».

Αποποιήθηκε για άλλη μια φορά κάθε σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά με μισόλογα του τύπου «ό,τι λέει ο νόμος» για Χρυσή Αυγή και Σπαρτιάτες. Όταν όμως η συζήτηση έφτασε στο δικαίωμα της γυναίκας να έχει τον έλεγχο του σώματός της και το δικαίωμα στην έκτρωση, αποκάλυψε τον πραγματικό ακραίο εαυτό του. 

«Το δικαίωμα της έκτρωσης δεν εδράζεται σε καμία ιατρική και νομική λογική. Ως δημοκρατικό, πατριωτικό κίνημα Νίκη, πιστεύουμε πως κανένας απολύτως δεν έχει δικαίωμα προκλήσεως βλάβης στο έμβρυο», είπε ο κ. Νατσιός και πρόσθεσε: «Εξ άκρας συλλήψεως υπάρχει άνθρωπος, υπάρχει το δικαίωμα του ανθρώπου, του αγέννητου παιδιού, αυτή είναι η άποψή μας».

Αναφερόμενος εξάλλου στο αναχρονιστικό του μοντέλο για την εκπαίδευση, πρότεινε «να γίνεται και μία διαφορετική αγωγή στα σχολεία, να γίνεται αγωγή της αγνότητας», η οποία κατά τον ίδιο, θα πρέπει να προστεθεί στα διδακτικά βιβλία από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. «Υπάρχουν 102 ενότητες στο Δημοτικό, στα παλιά αναγνωστικά (σήμερα τα λέμε βιβλία γλώσσας) … Δεν υπάρχει ούτε μία ενότητα στην οποία να εκθειάζεται η οικογένεια», όπως υποστήριξε.

Στην ευνόητη αντίδραση των δημοσιογράφων, που αναρωτήθηκαν «η αγνότητα τι σχέση έχει με την οικογένεια; Μπορεί οικογενειάρχες άνθρωποι να είναι ταυτόχρονα υπερδραστήριοι σεξουαλικά», αλλά ο κ. Νατσιός επέμεινε, «για το Δημοτικό μιλάω … να διδάσκουμε την αρετή της αγνότητας, πειράζει; Είναι κακό;».

Μάλιστα, πρότεινε «να διδάσκουμε κείμενα από τους μεγάλους της λογοτεχνίας μας … είναι κείμενα αγνότητας, γλυκαίνουν την ψυχή των παιδιών … να δείξουμε στα παιδιά και κάτι άλλο, μια αγωγή της προσοχής, να προβάλουμε τον ιερό θεσμό της οικογένειας»…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...