Νίκος Παππάς: «Είναι ώρα να σεβαστούν όλοι το αποτέλεσμα»

Έκκληση να πέσουν οι τόνοι και να σεβαστούν όλοι το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και στην εκπομπή «Rush Hour» με τη Νικόλ Λειβαδάρη.

«Είναι ώρα να σεβαστούν όλοι το αποτέλεσμα. Υπάρχει ένα αποτέλεσμα που είναι η τελική απόφαση του λαού του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε, προσθέτοντας πως «δεν χρειάζονται ούτε προσβλητικές τοποθετήσεις, ούτε ακραίες φράσεις».

Ερωτηθείς συγκεκριμένα για τις σημερινές δηλώσεις του κ. Φίλη κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη ο κ. Παππάς έκανε λόγο για «ακραία τοποθέτηση» προσθέτοντας πως «δεν χρειάζεται κάποιος να βασανίζει και να ταλαιπωρεί τα μέλη που μας περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους». Όπως παρατήρησε, «ο κ. Φίλης με έναν τρόπο που δεν είναι ενδεδειγμένος ανέδειξε ξανά μια πολιτική διαφωνία που υπήρχε στο κόμμα μας». «Για τον Νίκο Φίλη η διεύρυνση ήταν ένας ασπόνδυλος πολυσυλλεκτισμός, ενώ η πλειοψηφία είπε πως η διεύρυνση είναι η απαραίτητη στρατηγική. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει υποσχεθεί και δεσμευτεί να υπηρετήσει αυτή την στρατηγική και οφείλουμε όλοι – ανεξάρτητα από την επιλογή που κάναμε – να στηρίξουμε αυτή την ηγεσία» πρόσθεσε.

Σημείωσε ακόμη πως «υπάρχει η δυνατότητα να πάμε ενωμένοι». «Πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει ενότητα, ο μετασχηματισμός ή θα γίνει ή δεν θα γίνει δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο» είπε, επαναλαμβάνοντας πως «δεν πρέπει να υπάρχουν προσβλητικές δηλώσεις και απειλές εκατέρωθεν».

Ερωτηθείς αν αυτές οι «προσβλητικές δηλώσεις» μπορούν να επισύρουν ακόμη και διαγραφές ο κ. Παπάς απάντησε: «Υπάρχει καταστατικό, είμαστε όμως 48 ώρες μετά την εκλογή. Προσωπικά δεν περίμενα ότι θα υπάρχουν τόσο υψηλοί τόνοι γιατί υπάρχει και μία λαϊκή βούληση που είναι εκκωφαντική. Τι να κάνουμε να κατηγορήσουμε τον κόσμο για την επιλογή του;».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση για το αν πρόκειται να αναλάβει θέση αντιπροέδρου στο κόμμα στο πλαίσιο των αλλαγών που δρομολογούνται είπε πως «δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση». «Δεν υπήρχε ούτε υποψία τοποθετήσεως μου σε κάποια θέση, δεν έχω κανέναν τέτοιο καημό, καμία τέτοια ανάγκη. Έχω την πορεία μου στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...