Νέες πρωτοφανείς αθλιότητες από το περιβάλλον Φίλη για τον Στέφανο Κασσελάκη – Ανησυχεί η παρακμιακή σέχτα του 3% και της υποταγής στον Μητσοτάκη

Νέα επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη εξαπολύει ο Τάκης Κατσαρός, μέλος των «53» του ΣΥΡΙΖΑ και διευθυντής του γραφείου του Νίκου Φίλη, όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός Παιδείας.  

Είναι εμφανές ότι η παρακμιακή σέχτα της ψεκασμένης Αριστεράς που αντιπροσωπεύουν τα περιθωριακά γκρουπούσκουλα του 3% ανησυχεί για την επερχόμενη μεγάλη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο κ. Κατσαρός προχωρά σε ένα πρωτοφανές υβρεολόγιο σε βάρος του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά ο κ. Κατσαρός βάζει στο στόχαστρό του τον κ. Κασσελάκη για το θέμα των υπογραφών, που προέκυψε στο χθεσινό διαρκές συνέδριο του κόμματος. Αρχικά το στρατόπεδο Κασσελάκη παρουσίασε τις 30 υπογραφές μελών της κεντρικής επιτροπής που απαιτούνταν για την έγκριση της υποψηφιότητάς του για την αρχηγία, αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι οι δύο δεν ήταν έγκυρες και αντικαταστάθηκαν από δύο άλλων στελεχών.

Ο κ. Κατσαρός τον κατηγορεί για πλαστογραφία, θεωρεί ότι έπρεπε να τιμωρηθεί με πολιτική διαπόμπευση από το σώμα του συνεδρίου και τον χαρακτηρίζει κάλπικο παρά και κάλπικη λίρα!

Η ανάρτησή του Κατσαρού

«“Κάλπικος παράς”

Όταν στα 35 σου ξεκινάς πολιτική/κομματική σταδιοδρομία (και μάλιστα για αρχηγός κόμματος!) με πλαστογραφία και δεν τιμωρείσαι παραδειγματικά, δείχνεις τι τρύπιος παράς είσαι. Αλλά, δεν φταις μόνο εσύ, αλλά κι αυτοί που ανέχτηκαν την απάτη σου και εφηύραν τρόπο να αντικαταστήσουν με “αυθεντικά” τα πλαστά νομίσματα στη “δεσμίδα” σου. Κι αυτό είναι εξίσου επικίνδυνο», αναφέρει.

«Ποια μπορούσε να είναι η τιμωρία σου; Όχι ο αποκλεισμός σου, όχι. Αυτό στη μεταδημοκρατία που ζούμε έως και δώρο θα ήταν για τύπους σαν κι εσένα. Γιατί, θα ξεκούμπωνες τη λιλά γραβατούλα σου, θα τράβαγες το βιντεάκι σου και θα μίλαγες για πολιτικό αποκλεισμό», συνεχίζει.

«Τιμωρία θα ήταν ο δημόσιος εξευτελισμός σου, είτε ζητώντας σου να ανέβεις στο βήμα και να ζητήσεις συγνώμη είτε με μια δήλωση αποδοκιμασίας της πράξης σου από το Προεδρείο του Συνεδρίου. Ψιλά γράμματα όλα αυτά στους καιρούς που ζούμε.
“Πάμε μπροστά. Προχωράμε”, διαβεβαιώνουν οι υποψήφιοι. 
Οι τέσσερις αυθεντικοί και η “κάλπικη λίρα”».

Στην πρώτη παρέμβασή του, ο Τάκης Κατσαρός είχε κατηγορήσει τον Στέφανο Κασσελάκη για προσωπικά παιχνίδια, ζητώντας μάλιστα την παραπομπή του στο πειθαρχικό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ