«Μα τι σέχτα είναι αυτοί;»: Το άγνωστο επεισόδιο στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου με την ομάδα Τζανακόπουλου και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Αγανάκτησαν και έφυγαν – Γραφικές καταστάσεις

Απίστευτα είναι όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το topontiki.gr αποκαλύπτει μία άγνωστη ιστορία, η οποία είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η “σέχτα Τζανακόπουλου” και το σύστημα που στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου.

Πρόκειται για μία παρεούλα που θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ μικρό και ακίνδυνο. Πρόκειται για μία παρέα που δεν θέλει να κερδίσει τη Δεξιά.

Διαβάστε τι αποκαλύπτει το topontiki.gr:

Για το τέλος, θα σας αποκαλύψω μία ιστορία, έτσι για να καταλάβετε τι συμβαίνει αυτό τον καιρό σε κάποια εσωτερικά δώματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον 7ο όροφο, λοιπόν, της Κουμουνδούρου, όπου παραμένει η ομάδα Τζανακόπουλου, σκέφτηκαν να κάνουν… διεύρυνση. Λογικό ακούγεται, θα πει κάποιος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει στο 17%, φυγόκεντρες δυνάμεις αναπτύσσονται, άρα τι πρέπει να κάνει ένα κόμμα; Προφανώς να επιχειρήσει ανοίγματα και να φέρει καινούργιο κόσμο μέσα. Ε, είχαν τη φαεινή ιδέα να κάνουν διεύρυνση προς τα…αριστερά. Δεν ξέρω πώς τους ήρθε και νόμισαν ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ο κόσμος του φεύγει προς επαναστατικά μονοπάτια, αλλά κάτι θα έχουν μυριστεί. Δεν συμμερίζομαι δηλαδή την άποψη ότι έχουν αντιπασοκικό μένος ή ότι το κάνουν γιατί θέλουν να δώσουν σήμα πως παραμένουν αριστεροί, καθώς βλέπουν ότι το… «αριστεροχώρι» το παίρνει όλο ο Τσακαλώτος – δεν τα πιστεύω αυτά.

Και φώναξαν που λέτε καμιά εικοσαριά και παραπάνω στελέχη της… ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Σοβαρούς ανθρώπους με πτυχία και της αγοράς, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο. Τα είπαν, τα συζήτησαν, αλλά άκρη δεν βρήκαν έμαθα. Τι άλλο έμαθα; Ότι φεύγοντας οι «Αντάρσυοι» από την Κουμουνδούρου, έλεγαν με έκπληξη, «μα τι σέχτα είναι αυτοί;»! Προσοχή: Οι «Αντάρσυοι» έλεγαν τους «Τζανακόπολους»… σεχταριστές! Που οι «Αντάρσυοι» μπορεί να είναι και πιο κλειστή σέχτα από τους… Άμις!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ