«Μαντάμ Σουσού…» – «Καρφιά» κατά Μητσοτάκη από τον Νικήτα Κακλαμάνη

Την παρούσα σύνθεση της Βουλής σχολίασε ο πρώην αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης, τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντικατέστησε έπειτα από 8 χρόνια θητεία, χωρίς να να δώσει καμία εξήγηση.

Όπως είπε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, υπουργός και Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, στη Βουλή σήμερα ακούγονται «περίεργα» πράγματα που θυμίζουν… κωμωδία.

«Μέχρι στιγμής, από άποψη κοινοβουλευτικής διαδικασίας, οι φόβοι που υπήρχαν -ουχί αδίκως- δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Είναι νωρίς, τόνισα το “μέχρι στιγμής”. Από άποψη πολιτικής ουσίας όμως, το τι ακούγεται “από του άμβωνος”, έχουν αρχίσει να ακούγονται πράγματα περίεργα. Και είμαι επιεικής στην έκφραση. Τη Βουλή μου αρέσει να την προστατεύω όσο μπορώ, έτσι σήμερα λέω “περίεργα”», είπε ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε:

«Να το ελαφρύνω λίγο, επειδή είναι και καλοκαίρι: πιστεύω ότι αυτά που θα ακούσουμε -γιατί θα ακούσουμε, είμαι σίγουρος- αν ζούσε ο συγχωρεμένος ο Ψαθάς, θα έγραφε χρονογράφημα μεγαλύτερης επιτυχίας από την “Μαντάμ Σουσού”» είπε με νόημα….

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ