Μήνυση κατά της φρουράς του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μήνυση με την οποία καταγγέλλει παράνομη βία, καταθέτει η Ευδοκία Τσαγκλή, η κοπέλα που επέζησε από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και στην πρόσφατη συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας, μέλη της φρουράς του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας «την έβγαλαν σηκωτή».

Με …ανάρτησή της στο Instagram, η Ευδοκία Τσαγκλή αναφέρει ότι καταθέτει μήνυση για τη βίαιη απώθησή της από τη συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι τον θεωρεί «ηθικό αυτουργό» για το αδίκημα της παράνομης βίας σε βάρος της.

Η Ευδοκία Τσαγκλή απωθήθηκε με τη βία από τη συγκέντρωση της 21ης Ιουνίου. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», είπε:

«Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν. Ήθελα να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή. Με κουβαλήσανε. Κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα και με έβγαλαν έξω. Με αρπάξανε και με διώξανε. Αυτοί είστε. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία».

Και πρόσθεσε: 

«Τι να περιμένεις από έναν πρωθυπουργό που ζητούσε από μία τραυματία των Τεμπών με πολλαπλά κατάγματα να βάλει πλάτη κι αυτή την τραυματισμένη πλάτη την έβγαλαν σηκωτή από τη συγκέντρωσή του». 

Στην ανάρτησή της στο Instagram γνωστοποιεί πως καταθέτει μήνυση και γράφει: «Ζητώ τη βοήθεια και την προστασία της δικαιοσύνης για τα αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά αδικήματα εις βάρος μου στη συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας προχθές».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ